Survivor💎
Survivor💎

@Survivor_2_

4 تغريدة Apr 20, 2023
@BrianGr95008182 خودت داری می‌گی دنیای آزاد((:
شما همین فردا آخوندها رو بیرون کن، در خوشبینانه‌ترین شرایط، فکر می‌کنی چندسال طول می‌کشه تا شرایط ایران رو به کانادا یا بریتانیا شبیه کنی. اصلا فکر کن در یک تحول خارق‌العاده، بتونی ظرف ۱۰ سال این کار رو بکنی. خب حالا فکر کن تو این ۱۰ سال خوزستان
@BrianGr95008182 جدا بشه و بره دنبال زندگیش، بعد چطوری می‌خوای چرخ مملکت رو بچرخونی؟ همین‌جوری تو کانادا نشستی یک چیزی می‌گی دیگه((:
فکر کن سه تا برادر هستید که می‌خواین برید مادرتون رو از دست یک مشت دزد نجات بدید، بعد داداشه می‌گه ولی مادرمون رو که نجات دادیم من دست راستشو قطع می‌کنم واسه خودم،
@BrianGr95008182 دیگه اون مادر برای شما مادر می‌شه؟ شما خوزستان و کردستان و آذربایجان و بلوچستان رو از ایران جدا کنی، دیگه اصلا ایرانی می‌مونه که بخوای برای آبادی و آزادیش تلاش کنی؟ اصلا من چرا باید با کسی که خودش رو هموطن من نمی‌دونه متحد بشم تا آزاد بشه، اگه اینجوری بود من باید با آزادیخواههای
@BrianGr95008182 یمن، گواتمالا و بورکینافاسو هم متحد می‌شدم. وجهه اشتراک ما ایرانه، حالا وقتی می‌خوای اون وجه اشتراک رو از بین ببری، دیگه چیزی برای اتحاد و همصدایی نمی‌مونه که!

جاري تحميل الاقتراحات...