Bux Butler
Bux Butler

@Bux_Butler

8 تغريدة Apr 18, 2023
Nie było mnie kilka dni, a już widzę, że na TT zaczyna się koncert shillerów - "iLe wZrÓsŁ tOkEn oD mOjEgO sYgNaŁu" 🙄 mało tego - niektórzy już się kłócą o to kto pierwszy shillował dany projekt 😅 a na deser... sprzedawcy garnków odpalają już swoje grupy sygnałowe 👍
1⃣
Ciekawe gdzie byli przez ostatni rok i dlaczego nie dzielili się tak chętnie tym jak mocno "rośnie" ich portfel? 🤔 Czekam z niecierpliwością jak specjaliści od wskaźników "ostrych jak skalpel" znów wyjdą przed szereg oznajmić, że wszystkie ich predykcje się sprawdziły.
2⃣
Pisałem już, że w hossie każdy jest geniuszem, a my właśnie dostajemy przedsmak tego co będzie się działo kiedy niemal wszystko co ma jakąkolwiek społeczność znów zacznie rosnąć. Powtórzę - niemal wszystko.
3⃣
Bo jak wiele projektów kryptowalutowych nie urosło ostatnio razem z BTC? Kiedyś też myślałem, że zarabiam dzięki shillerom i geniuszom analitycznym na TT czy YT. Moim zdaniem są okresy w cyklu, gdzie po prostu ciężko jest trafić w coś co nie rośnie, nawet trochę.
4⃣
Rynek zwykle porusza się falami. I nawet jeżeli altcoiny nie rosną łeb w łeb z #BTC to zwykle nadrabiają straty kiedy jest okazja. Wtedy najbardziej zyskują aktualne trendy i projekty, o których po prostu dużo się mówi.
5⃣
Ale algorytmy ciągną wszystko, a shillerzy skaczą po projektach gdzie można jeszcze podbić płynność i wyciągnąć trochę hajsu. Czasami kupujesz całkiem drogi dostęp do grupy, a tam ktoś przekleja pomysły innych influ z TT albo gra w hossie ciągle longi.
6⃣
I za chwilę wszystkim ponownie wyleci z głowy, że ci sami geniusze i niebywali analitycy znów przypadkiem zapomną wspomnieć o kolejnej bessie lub potężnej korekcie na rynku 🤷‍♂️ za to możesz liczyć na zdjęcia w ich nowym Lambo, albo z ekskluzywnego apartamentu na Hawajach.
7⃣
Polecam czasami odciąć się od tego wszystkiego i poświęcić trochę czasu na to, żeby po prostu zrozumieć rynek. Większość projektów, które są shillowane na TT nie jest podparte żadną analizą, a jedynie wiarą, że może tym razem to naprawdę dołek.
Pozdrawiam!
8⃣

جاري تحميل الاقتراحات...