Kiedyś śledziłem tego pana 👇 i przyznaje, że nigdy nie widziałem u niego takiego pesymizmu, nawet podczas krachu w 2020. DataDash był jednym z nielicznych byków jak dla mnie, który gadał w miarę z sensem. To jest coś co chciałbyś widzieć w dołku, przynajmniej lokalnym.
1⃣
1⃣
Niektórzy w panice kasują swoje posty o tym jak, rzekomo po konsultacji ze "specjalistami", decydują się sprzedać swoje #BTC żeby uniknąć poważnych strat. Naprawdę nie mogę się nadziwić, że ludzie podejmują takie kroki dopiero po rocznej bessie i ogromnych spadkach.
2⃣
2⃣
Pisałem też ostatnio o historycznie niskiej zmienności na #BTC i że zwykle poprzedzało to silniejszy ruch na rynku. Kiedy zmienność spada tak nisko, korzystny staje się stosunek ryzyka do zysku. A jeżeli marazm trwa już jakiś czas, można rozważyć budowanie pozycji.
4⃣
4⃣
Długo się zastanawiamy. Zaczynamy wierzyć, że korekty już nie będzie. To będzie po prostu jedna wielka zielona świeczka do nieba. I kiedy Ty walczysz ze sobą i ostatecznie podejmujesz decyzję o zakupie - jakiś wieloryb zamyka swoją potężną długą pozycję
6⃣
6⃣
I jeszcze jeden RT w bonusie 😅 skąd ci ludzie się tu biorą... 🤦♂️
9⃣
9⃣
جاري تحميل الاقتراحات...