Na początek zaznaczę, że nie obchodzi mnie jaką strategię stosujesz. Jeden lubi inwestować w shitcoiny, inny grać na wysokiej dźwigni, a ktoś jeszcze uśredniać czy kupować na długi termin. Musisz wybrać strategię, która najbardziej Ci odpowiada.
2/
2/
Spójrzmy sobie na ten post. Przejrzałem trochę osoby, które to polubiły. Większość to azjatyckie boty, reszta… Polacy 😅 Ekhm, rozumiem, że w polskiej społeczności token musiał być naprawdę bardzo popularny. W sensie, w polskiej i azjatyckiej… 🙃
10/
10/
Około 80% inwestorów biorących udział w “pump & dump” na akcjach traci lub najwyżej wychodzi na zero. Uważam, że na krypto traci zdecydowanie więcej, z uwagi na dynamikę spadków, niższą płynność, rug pulle, exploity itp.
13/
afr.com
13/
afr.com
Pamiętam jak kiedyś zacząłem obserwować jakiś niszowy projekt, bo chciałem zobaczyć jak będą się rozwijać. Po kilku godzinach dostałem wiadomość od nich, żeby podać dalej ich posty. Mogę się tylko domyślać jak łatwo tego typu kontakty zdobywa się osobom z dużymi zasięgami.
16/
16/
Tak jak pisałem. To Twoje pieniądze i inwestuj w co chcesz. Ale bądź świadomym, że to co czytasz na temat kolejnego zespołu czy memcoina to zwykle po prostu totalna ściema i nie zasypujcie mi później skrzynki “błagalnym spamem”, proszę 🙃
19/
19/
جاري تحميل الاقتراحات...