1)
Witam w tym starym roku jeszcze. Kupiłem niedawno następny mem token.
Obserwowałem cenę i community przez święta i vol wiadomo jest mniejszy ale cena bardzo dobrze się trzyma.
Co zwróciło moją uwagę? Przede wszystkim developerzy. Mają dobre techniki jak w $DINO
@DogensToken
Witam w tym starym roku jeszcze. Kupiłem niedawno następny mem token.
Obserwowałem cenę i community przez święta i vol wiadomo jest mniejszy ale cena bardzo dobrze się trzyma.
Co zwróciło moją uwagę? Przede wszystkim developerzy. Mają dobre techniki jak w $DINO
@DogensToken
2)
Jednym z developerów jest @themoontography który jest jednym z lepszych devów w krypto na shitach.
Wystarczy spojrzeć na same NFT i grafiki które robią wrażenie.
Marketcap to tylko 600k, a płynność to ponad 200k $ co sprawia ze zrzut nawet 5ETH nie krzywdzi mocno wykresu
Jednym z developerów jest @themoontography który jest jednym z lepszych devów w krypto na shitach.
Wystarczy spojrzeć na same NFT i grafiki które robią wrażenie.
Marketcap to tylko 600k, a płynność to ponad 200k $ co sprawia ze zrzut nawet 5ETH nie krzywdzi mocno wykresu
4)
Wykres można oglądać tutaj.
dextools.io
Jak sami widzicie jesteśmy przy dobrej cenie akumulacji więc dzielę się tym z wami jednak nie zachęcam do kupowania. Nie jest to porada inwestycyjna.
Zauważyłem, że coraz więcej kont na TT o tym mówi. Tylko 472 holderów.
Wykres można oglądać tutaj.
dextools.io
Jak sami widzicie jesteśmy przy dobrej cenie akumulacji więc dzielę się tym z wami jednak nie zachęcam do kupowania. Nie jest to porada inwestycyjna.
Zauważyłem, że coraz więcej kont na TT o tym mówi. Tylko 472 holderów.
جاري تحميل الاقتراحات...