T🌙bylec { ττ }🦖
T🌙bylec { ττ }🦖

@CryptoTubylec

14 تغريدة 10 قراءة Jan 13, 2023
1)
Mam mega bekę z ludzi którzy próbują mnie wyjaśniać w bardzo nieudolny sposób. Myślą, że mają moje dane jakiejś spółki o nazwie TUBYLEC i zrobili powiązanie z tego.
Nawet jeśli to była by moja spółka to co z tym faktem zrobisz? No nic dzbanie jeden z drugim.
2)
Jeśli chcesz mnie wyjaśnić naprawdę to weź napisz do mnie na priv ustalimy miejsce, datę i możemy się zmierzyć 3 rundy po 5 minut na rękawice lub bez:)
A takie klepanie przed monitorem to jest po prostu żałosne.
Majk też nagrywa filmy, że nie bierze udziału w cyrku.
3)
Po czym rozsyła jak 5-cio latek jakieś gówno. No następny hipokryta, który nie może pogodzić się z tym że ktoś prawdę mówi w końcu co tu się odpierdala w tym polskim krypto.
4)
Teraz odpoczywam do końca roku i będzie mnie mniej ale po nowym roku wracam z naładowanymi bateriami.
Tak naprawdę nie musze was wyjaśniać ponieważ każdy jest tutaj dla kasy. I tylko wyniki pokażą kto zarabia na rynku a kto nie.
To ludzie będą was oceniać.
5)
Zobaczcie na alty jak ktoś robi DCA. Wszystko pod wodą. I jak tam wasze solidne projekty? A jak hossa nie wróci? Jesteście na to przygotowani? Bo ja tak.
Daje czasami zarobić
DINO x25
Neuralink x7
VAI x8
Openai x8
CAP 100%
I to wszystko w bessie. A wy co pokazujecie?
6)
Crajpos to się sam wyjaśni jak ludzie zobaczą jego P&D wiec nawet szkoda strzępić ryja na tego cepa.
Majk to nawet nie wie w jaki trend teraz idziemy. Ale szanuje jego prace i zaangażowanie. Ma swoich zwolenników i bardzo dobrze. Dla początkujących osób jest to ok.
7)
Po prostu lubię czasami z nim memy wstawić i tyle. Z resztą w swoim BIO mam napisane PROFIL SATYRYCZNY, czyli mogę też wrzucać posty dla BEKI!
Po nowym roku odcinam się od tych toksycznych ludzi, nawet nie będę czytał komentarzy bo zabiera mi to energię i czas.
8)
Będę skupiał się na odnajdywaniu coraz to lepszych gemów, mam już sporo nowych kontaktów, mam dostępy do grup jako jedyny w Polsce gdzie zaczynają się tworzyć trendy. To wszystko przed wami.
Będę dla tych 30% osób, które doceniają moją pracę, piszą mi na pv dużo dobrych rzeczy
9)
Miło czytać, że komuś pomogłem spłacić kredyt albo nazbierać na wkład własny na nowy wymarzony dom. To dla tych osób będę robił to co robię a reszta nieudaczników niech robi swoje.
Udostępniłem Panią Anne dla beki jak śpiewa o kryptokratach. Jakie wielkie poruszenie.
10)
Jakiś dzban napisał, że daje za to UNFOLLOW. Haha. No i bardzo dobrze, że śmieci się same wyniosły.
Bo dla niego nie jest ważne wartość jaką daje, tylko jakaś laska z cyckami przez którą poczuł się urażony.
Jaki ten świat dziś jest zepsuty.
11)
Jakiego kija w dupie mają Ci ludzie. Ale to nie jest ich wina. Ludzie są dziś bardzo nieprzyjemni przez nasz rząd. Wieczne podwyżki, życie na kredycie którego spłacić nie potrafią i swoje frustracje musi gdzieś wylać.
Ja nigdy nie brałem kredytu i żyje szczęśliwie.
12)
Nigdy nie ufałem Państwu. Państwo nie chce dla nas dobra i sami to widzicie. Czy to covid, czy wojna, czy inne gówna które się zaczną bo COVID był testem przed czymś większym.
I tak naprawę 30% ludzi jest myśląca. I ja właśnie dla tych 30% społeczeństwa tu jestem.
13)
To był ostatni post jaki poświęciłem tym wszystkim osobom, które nie zasługują nawet na to by o nich pisać.
Od nowego roku wchodzę nowy ja. Szkoda mojego czasu i energii na dzbanów
14)
Aha bym zapomniał. Najbardziej mnie rozpierdala fakt, że ludzie którzy piszą i wymyślają na mnie jakieś historie z dupy, hejtują, mówią ze spuszczam bagi itd sami korzystają z moich sygnałów.
„Dał zarobić ale coś tam..” To dopiero się nazywa szczyt głupoty. Pozdro SOLAR4

جاري تحميل الاقتراحات...