دیکتاتور حانیه
دیکتاتور حانیه

@hanieh35

5 تغريدة Mar 30, 2023
در مذمت فیک نیوز از اعدام:
بیاین اعتراف کنیم که بعد از قتل مظلومانه #محسن_شکاری همه دست و پامون رو گم کردیم.حکومت کثیف به صرف ایجاد ترس و هراس اتفاقا اعدام را از کسی شروع کرد که کسی را نکشته و فقط خیابانی را بسته و بسیجی را زخمی کرده بود.بعد از پخش خبر اعدام محسن،عکس العمل شخص
من عذاب وجدان شدید بود.اصلا اسمش را نشنیده بودم،کجا بود،چرا ازش ننوشتیم،چرا هشتگ نزدیم…تایملاین ساعتی بعد منفجر شد از خبر اعدام قریب‌الوقوع #علی_معظمی،پسر ۲۰ ساله‌ای که در چهلم حدیث نجفی اسیر ضحاک شده بود.عکس العمل کاربران قابل درک بود،یکی از ما را کشته بودند وقتی ما خواب بودیم
نمیخواستیم یکی دیگر را در سکوتمان بکشند.وای واقعیت این بود که خبر حکم اعدام علی معظمی واقعیت نداشت.نتیجه پخش این خبر دروغ،نه تنها بی اعتبار شدن خطر اعدام واقعی خیلیهای دیگه که تو زندون هستن و هر لحظه ممکنه حکمشون انجام بشه هست،بلکه اثر روانی به شدت منفی و گرفتن انرژی کاربرها رو
هم داره.من دیشب گلو درد داشتم و نمیتونستم نفس بکشم.تا صبح چند بار خواب اعدام دیدم،هر یک ساعت بیدار شدم و اخبار رو چک کردم که نکنه علی معظمی اعدام شده باشه تا صبح دیدم که اکانت ۱۵۰۰ تصویر تایید کرده که حکم علی ۲۵ سال زندانه.تلخترین قسمت ماجرا اینه که ۲۵ سال زندان برای یک جوون ۲۰
ساله جنایتی کمتر از اعدام نیست و از کثافت بیدادگاه ایران چیزی رو کم نمیکنه ولی پخش خبر تایید نشده،از عمد یا غیر عمد باعث میشه جنایتی مثل گرفتن همه سالهای جوونی یک نفر کمرنگ بشه.
توی جوّ احساسی این روزها،بیاین سعی کنیم خبر غیر موثق پخش نکنیم و منتظر تاییدش از اکانتهای معتبر باشیم

جاري تحميل الاقتراحات...