Jonas Blane
Jonas Blane

@SnakeDocTop

9 تغريدة 1 قراءة Mar 29, 2023
عقلشان کم است و از رو هم نمی روند. من شخصا بسیار واضح آن ابتدا گفتم تجمع «تحت عنوان دانشجو» «وسط دانشگاه»‌اشتباه است و باید بصورت همان دسته های ۴-۶ نفری مثل بقیه جوانان عمل کنند.۵۷۶ دانشجو را با اسم می دانیم که بازداشت شده اند.برآورد من آن است که رقم واقعی حداقل۲-۴برابر است وهنوز
در حال دستگیری برخی ازمشارکت کنندگان در «حماسه شریف» بعد از دو ماه هستند. سرانگشتی اگر ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر را بازداشت کرده باشند، باید ۲تا ۵ برابر آن احکام تعلیق، منع ورود به خوابگاه، یا کمیته انضباطی صادر شده باشد. دایرکت من هفته هاست پرازبچه هایی است که یا به نهادهای امنیتی احضار/
شده اند یا دوستشان بازداشت شده و نمیدانند «خودشان» باید چکار بکنند. این بچه ها اگر گیر نمی افتادند با مشارکت چند ساعته در تجمع داخل دانشگاه و در انبوه جمعیت عادی عمل می کردند یا حتی در همان دانشگاه بصورت مخفی فضا را برای عوامل دشمن در محل تنگ می کردند(از روغن ترمزتا نامه زیردر)/
شما این نیرو را هدر نمی دادید. تصور کنید قریب ۲۰ هزار نیروی خودی را با هزینه خیلی کم (در حد یک کاغذ آ-۴ از کمیته انضباطی که به اولیاشان فرستاده اند) از میدان نبرد خارج کردید و ما به ازایش دقیقا چی گرفتید؟ درنظامهای توتالیتر مرعوب کردن گروههای صنفی با هویت آشکار در مقابل با انواع/
دیگر اعتراضات بسیار ساده تر است چون شناسایی و ترساندن جمع کار آسانی است. بویژه که اعتصاب دانشجویان یا اخراج آنها (تعلیق بهتر است برایشان چون کنترل را حفظ می کنند) هیچ یک از سامانه های عملکردی حیاتی جامعه (مثلا درمان،‌سوخت یا برق یا حمل و نقل) را مختل نمی کند که نیازی به ملاحظه/
داشته باشند. از آن مهمتر چه خوشمان بیاید و چه نه این بچه های شجاع اغلب سن و تجربه کمی دارند و در دانشگاه تمام آینده متصورشان گروگان رژیم است. شوک خرد شدن زیر این فشار چه بازداشت و چه تعلیق الزاما آنها را محکمتر نمی کند. بازگردید ببینید به ازای هر مجید توکلی یا سعید قاسمی نژادچند/
احسان منصوری یا ضیا نبوی یا طبرزدی یا علی افشاری یا کسانی که برای ابد از صحنه عمومی کنارکشیده اند از قربانیان این جنبش دانشجویی در آمده است. اگر مشارکت در تظاهرات خیابانی مثل نبرد در خط مقدم باشد بارها آسانتر ازدرگیر شدن در داخل دانشگاه است که مثل عملیات مخفی در مقر گشتاپوست.
یکباردیگر برای جلوگیری از تحریف مجدد: ازدوستی داخل دانشگاه برای درست کردن هسته های کوچک و مخفی ۴تا ۶ نفره استفاده کنیدوازنامرئی بودنتان برای زدن هزارخنجر به دشمن بهره ببرید.این مسابقه دوی ماراتون است نه سرعت و آن کسی که آخر باقی می ماندبرنده است نه کسی که اول چشمهاراخیره می کند.
بپی نوشت: آنوسطها یک جمله در حین کوتاه کردن متن برای توییت مثله شد: به ازای هر مجید توکلی یا قاسمی‌نژاد چند احسان منصوری یا ضیا نبوی یا طبرزدی یا علی افشاری ***بیرون داده*** یا چه تعداشان از صحنه عمومی و سیاست برای همیشه کنار کشیده‌اند.

جاري تحميل الاقتراحات...