عقلشان کم است و از رو هم نمی روند. من شخصا بسیار واضح آن ابتدا گفتم تجمع «تحت عنوان دانشجو» «وسط دانشگاه»اشتباه است و باید بصورت همان دسته های ۴-۶ نفری مثل بقیه جوانان عمل کنند.۵۷۶ دانشجو را با اسم می دانیم که بازداشت شده اند.برآورد من آن است که رقم واقعی حداقل۲-۴برابر است وهنوز
شده اند یا دوستشان بازداشت شده و نمیدانند «خودشان» باید چکار بکنند. این بچه ها اگر گیر نمی افتادند با مشارکت چند ساعته در تجمع داخل دانشگاه و در انبوه جمعیت عادی عمل می کردند یا حتی در همان دانشگاه بصورت مخفی فضا را برای عوامل دشمن در محل تنگ می کردند(از روغن ترمزتا نامه زیردر)/
دیگر اعتراضات بسیار ساده تر است چون شناسایی و ترساندن جمع کار آسانی است. بویژه که اعتصاب دانشجویان یا اخراج آنها (تعلیق بهتر است برایشان چون کنترل را حفظ می کنند) هیچ یک از سامانه های عملکردی حیاتی جامعه (مثلا درمان،سوخت یا برق یا حمل و نقل) را مختل نمی کند که نیازی به ملاحظه/
بپی نوشت: آنوسطها یک جمله در حین کوتاه کردن متن برای توییت مثله شد: به ازای هر مجید توکلی یا قاسمینژاد چند احسان منصوری یا ضیا نبوی یا طبرزدی یا علی افشاری ***بیرون داده*** یا چه تعداشان از صحنه عمومی و سیاست برای همیشه کنار کشیدهاند.
جاري تحميل الاقتراحات...