BahramGour بهرام گور
BahramGour بهرام گور

@bahramgour

9 تغريدة 3 قراءة Dec 29, 2022
🧵در زندگی تنها یک راه میانبر وجود داره؛ یاد گرفتن از اونهایی که راه رو یکبار رفتند، اینها ٧ درسی هستند که من آرزو داشتم زودتر یاد می‌گرفتم 👇
اگر به کار شما هم اومد لطفاً #ریتوییت کنید
١-سالها دیدم؛ اکثر افراد کارهایی که میکنند را دوست ندارند، و حتی متنفرند 🤷🏻‍♂️، اجازه ندید بقیه شما رو مجبور کنند، اون کاری رو که دوست ندارید انجام بدید و با خودتون در اهداف و رویاهاتون شفاف باشید، اگر دنبال بقیه راه بیوفتید هیچوقت نه به لذت می‌رسید و نه به آن رویاها 🤦🏻‍♂️
٢-لذت دستاوردهای ما، هیچوقت به پای لذت خود مسیر نمی‌رسه، معمولا وقتی به یک هدف سخت بعد از تلاش زیاد میرسیم، انسان یک حس پوچی میگیره. برای اینکه به حدی روی هدف تمرکز داشتیم که اصلا از مسیر لذت نبردیم. زندگی خودش طی یک مسیر طولانی است، از اون لذت ببرید خیلی بیش از هدف
-طرد شدن بخش دائمی از تجربیات زندگی من بوده و شما هم بارها و بارها تجربه خواهید کرد، اما ترس از اون باعث تخریب خیلی چیزها میشه؛
ابتکار عمل
ریسک پذیری
حس کنجکاوی
هیچوقت اجازه ندید ترس از طرد شدن بر شما مستولی بشه
۴-متاسفانه در زمانه ای زندگی میکنیم که جامعه ما رو مجبور می‌کنه عشق رو از بقیه تمنا کنیم. 🙃فراموش کردیم که عشق ورزیدن به خودمون حتی از شغلمون، نظر بقیه و حتی حال بقیه آدمها هم مهمتره،
به خودتون عشق بورزید
۵-اون چیزی که من یادگرفتم، ابتکار عمل همیشه غریزی و خود به خود بوجود میاد، «اما» این غریزه در پس کار و تمرین زیاد بدست میاد، هر چی بیشتر روی ایده‌ها کار کنی، ابتکار عمل غریزی بیشتر شکوفا میشه.
۶-هیچوقت اجازه ندید زمان حال و کاری که می‌کنید به گذشته‌ و شکست‌ها و پیروزیهایش وصل شود. والا هرگز نخواهید توانست کنترل آینده رو بدست بگیرید. شما «دیگه» مسئول هر اتفاقی که در گذشته افتاده نیستید.
تنها اعمال امروز شماست که اهمیت داره
٧-و اما در آخر، سعی کنید مجددا با کودک درونتون ارتباط برقرار کنید. آخرین باری که با ذوق آب بازی کردید کِی بود؟
هدف زندگی تجربه حس آزادی است و این آزادی بدون کودک درون همیشه یه چیزی کم داره،با آدمهایی باشید که شوق بچگی رو براتون مجددا به ارمغان می‌آورند و از زندگی لذت ببرید 😍😅
من روانشناس نیستم، ادعای موفقیت یا فروش آن را هم ندارم، تنها تجارب خودم را می‌نویسم که ذهنم منظم بشه و شاید بکار شما هم بیاد، اگه دوست داری کمی عمیق‌تر بدونی، در این مومنت دیگر تجاربم از سالهای سخت رو نوشتم

جاري تحميل الاقتراحات...