1)
UPDATE
#neuralink niestety nie zrobił furory jak starlink.
Jest w miejscu gdzie dałem pierwszy sygnał, czyli osoby które kupiły zaraz po TWEETCIE mogą wyjść na 0.
W szczycie dał zarobić x7
DINO dało x20
Wiecie. Jest bessa. W hossie to będzie zupełnie inny temat.
UPDATE
#neuralink niestety nie zrobił furory jak starlink.
Jest w miejscu gdzie dałem pierwszy sygnał, czyli osoby które kupiły zaraz po TWEETCIE mogą wyjść na 0.
W szczycie dał zarobić x7
DINO dało x20
Wiecie. Jest bessa. W hossie to będzie zupełnie inny temat.
2)
Sami sobie oceńcie. Czy x7 czy x20 w bessie to naprawdę tak słabo?
Przecież niektórzy to tylko DCA BTC i ETH, nudzą się na rynku.
Pomijam fakt dzbanów którzy piszą, że ELON nie jest założycielem projektu i aż nie chce mi się tego nawet komentować.
Jakim idiotą trzeba być.
Sami sobie oceńcie. Czy x7 czy x20 w bessie to naprawdę tak słabo?
Przecież niektórzy to tylko DCA BTC i ETH, nudzą się na rynku.
Pomijam fakt dzbanów którzy piszą, że ELON nie jest założycielem projektu i aż nie chce mi się tego nawet komentować.
Jakim idiotą trzeba być.
3)
Wydaje mi się, że ktoś wszedł tutaj i nie wie o co chodzi w krypto.
To tak jakby wejść do knajpy i zamówić obiad, ale jeść go rękoma bo w domu tak jadł i nie wie jak się zachować.
Z dobrych informacji. Myślę ze dołek jest już blisko. Wkrótce zaczniemy lepsze % robić.
Wydaje mi się, że ktoś wszedł tutaj i nie wie o co chodzi w krypto.
To tak jakby wejść do knajpy i zamówić obiad, ale jeść go rękoma bo w domu tak jadł i nie wie jak się zachować.
Z dobrych informacji. Myślę ze dołek jest już blisko. Wkrótce zaczniemy lepsze % robić.
4)
Siusiaki wiadomo do domu a my dalej robimy robote. Wgl śmiać mi się chciało jak prosiłem ludzi by polubili mój komentarz pod postem ELONA a dostałem lajki posta, którego napisałem. Było 1100 a pod postem ELONA 400.
To pokazuje z jakim towarzystwem mamy do czynienia.
Siusiaki wiadomo do domu a my dalej robimy robote. Wgl śmiać mi się chciało jak prosiłem ludzi by polubili mój komentarz pod postem ELONA a dostałem lajki posta, którego napisałem. Było 1100 a pod postem ELONA 400.
To pokazuje z jakim towarzystwem mamy do czynienia.
5)
No ale tak to jest jak ktoś nie słucha co mówię. Bieda mental jest straszna.
Moim celem jest pomóc chociaż 20 osobom stać się milionerami. Myślę, że uda mi się z tego co odbieram na pv. A wiadomo cebula nie ważne czy to krypto czy w życiu zawsze będzie dostawać wpierdol.:)
No ale tak to jest jak ktoś nie słucha co mówię. Bieda mental jest straszna.
Moim celem jest pomóc chociaż 20 osobom stać się milionerami. Myślę, że uda mi się z tego co odbieram na pv. A wiadomo cebula nie ważne czy to krypto czy w życiu zawsze będzie dostawać wpierdol.:)
جاري تحميل الاقتراحات...