1)
UPDATE RYNEK:
Czuję, że jesteśmy w miejscu defi sezon 2020.
Wtedy też wszyscy czekali na ruchy bitka, był strach a my zarabialiśmy na tokenach defi.
Pamiętam owocowe tokeny, gdzie każdy owoc zaczął robić chore %.
Teraz zaczynam zauważać kolejną zależność na shitcoinach.
UPDATE RYNEK:
Czuję, że jesteśmy w miejscu defi sezon 2020.
Wtedy też wszyscy czekali na ruchy bitka, był strach a my zarabialiśmy na tokenach defi.
Pamiętam owocowe tokeny, gdzie każdy owoc zaczął robić chore %.
Teraz zaczynam zauważać kolejną zależność na shitcoinach.
2)
TYRAN z 10k do 2 MLN
DINO z 350k do 8 MLN
TSUBA z 40k do 400k
Myślę, że to wczesny etap defi sezonu tylko tym razem na shitcoin sezon
Coraz więcej ludzi zacznie zauważać ten trend i coraz więcej kapitału będzie wpływać zaczynając mini hossę na shitach.
TYRAN z 10k do 2 MLN
DINO z 350k do 8 MLN
TSUBA z 40k do 400k
Myślę, że to wczesny etap defi sezonu tylko tym razem na shitcoin sezon
Coraz więcej ludzi zacznie zauważać ten trend i coraz więcej kapitału będzie wpływać zaczynając mini hossę na shitach.
3)
Ci co obserwują, znów prześpią okazje. Ja uważam, że trzeba grać z rynkiem i brać to co nam rynek daje.
Jesteśmy dopiero na początku tych wzrostów ale uważam, że wkrótce będziemy robić większe procenty ściągając tym samym coraz więcej ludzi.
Ci co obserwują, znów prześpią okazje. Ja uważam, że trzeba grać z rynkiem i brać to co nam rynek daje.
Jesteśmy dopiero na początku tych wzrostów ale uważam, że wkrótce będziemy robić większe procenty ściągając tym samym coraz więcej ludzi.
4)
Teraz mamy okazje pomnażać ETH i zbierać $ na wartościowe projekty.
Pamiętajcie, by z każdego tokena zostawić chociaż trochę kasy bo może wam się trafić druga shiba.
Po sukcesie DINO powstał mini trend na dinozaury. Obserwujcie co się będzie działo dalej.
Teraz mamy okazje pomnażać ETH i zbierać $ na wartościowe projekty.
Pamiętajcie, by z każdego tokena zostawić chociaż trochę kasy bo może wam się trafić druga shiba.
Po sukcesie DINO powstał mini trend na dinozaury. Obserwujcie co się będzie działo dalej.
5)
Od 2 tygodni nie zwracałem uwagi na cenę BTC, a coś tam zarabiam.
Udało mi się trafić shita na 60k MARKETCAPU a wystrzelił do 500k i dalej trzymam z nadzieją na więcej ale nie podawałem go wam niestety bo nie byłem go pewny.
Od 2 tygodni nie zwracałem uwagi na cenę BTC, a coś tam zarabiam.
Udało mi się trafić shita na 60k MARKETCAPU a wystrzelił do 500k i dalej trzymam z nadzieją na więcej ale nie podawałem go wam niestety bo nie byłem go pewny.
جاري تحميل الاقتراحات...