Obecnie jesteśmy w okresie gdzie niemal każdy "peg" jest testowany. Codziennie nowy FUD. Najświeższy to $WBTC. Pisałem już o tym, że im większy profil, tym większa pokusa do wypowiadania się na tematy, o których nie mamy pojęcia.
2/
2/
Wystarczy ~15 minut szukania, żeby zaznajomić się z tematem i powstrzymać przed pisaniem wątków jak powyżej, gdzie użyto argumentów, które na pewno trafią do ludzi o małym pojęciu w sprawie i niedźwiedzich predykcjach, a takich jest teraz wielu.
3/
3/
Jakieś dwa tygodnie temu wszyscy byli przekonani, że następną giełdą jaka upadnie będzie cryptocom. Ja już nic o tym nie słyszę, a Wy? I nie chodzi o to, że coś komuś wytykam. Obawy były i SĄ uzasadnione, ale jakże łatwo jest nakręcać spiralę strachu.
6/
6/
I nie tyczy się to tylko ostatnich FUDów. Kojarzycie @CryptoWhale? W szczycie posiadał pół miliona followersów. Został zbanowany za podrabianie dokumentów SEC, żeby wywołać FUD wokół Tethera. (ostatnio wrócił i ma się całkiem dobrze... 🥲)
8/
8/
Ten wątek jest rozwinięciem tematu przewidywania przyszłości, który poruszyłem tutaj 👇 przedstawiłem tam inną lekcję, którą moim zdaniem szybko powinieneś zrozumieć na rynku.
Pozdrawiam i miłego dnia! ♥️
Jutro może podrzucę kilka wykresów 😉
14/
Pozdrawiam i miłego dnia! ♥️
Jutro może podrzucę kilka wykresów 😉
14/
جاري تحميل الاقتراحات...