BahramGour بهرام گور
BahramGour بهرام گور

@bahramgour

12 تغريدة 3 قراءة Dec 29, 2022
اولین سالهای کاری برای یک جوان وحشتناک است، شما احساس تنهایی میکنید و هر لحظه فکر میکنید همه چیز خراب میشود، من برای اولین بار در ٢۴ سالگی ورشکست شدم🤦🏻‍♂️
این ١٠ درس من از سالهای جوانی و تنهایی است؛
اگر خوشت اومد ریتوییت کن
١.بهترین وقت انجام کاری هیچوقت فرا نمیرسد.
وقتی جوانی، همش میخوای منتظر بشی تا زمان عالی انجام کاری یا زدن حرفی فرا برسه، ولی یادتون باشه موقعیت‌ها منتظر منو شما نمیمونند، وقتی فرصت بهت رو میکنه، زود حرکت کن و دو دستی بچسبش
٢.شانس خلق کردنی است نه آوردنی
در جوونی باید مرتب کارهایی بکنی که شانست رو افزایش بدی. من خودم
سعی میکردم با افراد مسن‌تر و باهوش‌تر بگردم
معمولا به هر چیزی که بهم پیشنهاد میشد «بله» میگفتم
مرتب از محدوده امن خارج میشدم و کاری میکردم که راحت نبود برام
اینجوری خوش شانس میشی 😉
٣.عاشق اهداف دراز مدت شوید
هر نتیجه فوق‌العاده‌ای در مدت ۵ تا ١٠ سال بدست میاد، معمولا فقط آنهایی که قابلیتهای مختلف رو با هم ترکیب میکنند، می‌توانند این زمان را دوام بیاورند، من خودم ٩ سال طول کشید تا توانستم اولین موفقیت جدیم رو بدست بیارم، ولی هرگز ناامید نشدم
۴.به همون اندازه که زحمت میکشید باید بتونید از کارتون «حرف» بزنید. یک کار خوب با یک روابط عمومی ضعیف از شما یک انسان معمولی در جامعه می‌سازه، بنظر من هیچ چیزی برای یک جوان مخرب تر از communication بد نیست.
ارتباط برقرار کردن 🗝 طلایی موفقیت است
۵.اگر دنبال نتیجه‌ای ١٠٠ برابر بزرگتر هستی باید ١٠ برابر هم ریسک کنی، موفقیت غیر عادی، مستلزم مسیر غیر عادی هم هست. جوانانی که من برخورد داشتم از ریسک کردن می‌ترسیدند و در نهایت در همان محدوده امن باقی ماندند. از ریسک نکردن باید ترسید که از شما یک انسان ساده و معمولی میسازد
۶.یکی از چرت ترین چیزهایی که می‌شنوم ؛ ایجاد تعادل بین کار و زندگی است🙄 خواهر و برادر، وقتی جوانی و پول و ارتباط آنچنانی نداری، تنها داراییت همان تخصص اندکت است، پس باید تا اونجایی که میتونی مثل خوره ها کار کنی تا اون تعادل رو در سالهای پیری داشته باشی. در جوانی تعادل معنی ندارد
٧.از «شک و تردید» نترس
تقریبا همه دستاوردهای زندگی در پایان مسیری قابل پیش‌بینی بدست نیامدند، از اینکه در مسیری پر از تردید گام بردارید نترسید، مسیر را با قدرت ادامه بدید یا موفق می‌شوید یا یاد میگیرید. توانتون روی ماجراجویی باشه بجای اطمینان
٨.هوش جامعه همیشه بیش از هوش آکادمیک است.
مسیر دانشگاه، مسیر یک طرفه با دستورالعمل شفاف است. شما آنچه در کتابها نوشته شده را یاد میگیرید.
اما زندگی یک مسیر هزارطرفه با بازیگران بینهایت و بدون دستورالعمل خاصی است. نگاه آکادمیک داشته باش ولی سعی کن تجربه زندگی واقعیت رو گسترش بدی
٩.یاد بگیر از شکست‌هات درس بگیری، کتاب رو ورق بزن و بازی جدید رو شروع کن، شکست بخشی از مسیر همه ماست، اگر در آن باقی بمونیم، ما را با خود غرق و نابود میکند، هر چه سریعتر از آن عبور کنید، موقعیت جدید، سریعتر بوجود میاد. می‌دونم خیلی سخته انجامش ولی باید تمرین کنی
١٠.در نهایت پشت هر موفقیتی یک سری آدم واقعی هستند نه اعداد، موفقیت کاری فرقی با موفقیت ورزشی ندارد، درسته که، یک صاحب باشگاه داریم ولی همه به یک اندازه براش زحمت کشیدند، قدر تیمت رو بدان با آدمهای غیر مفید مماشات نکن و بیرحمانه کنارشون بزار. موفقیت تیم از هر احساسی مهمتر است
من بهرام گور هستم و شما تنها خواننده تجریبات شخصی من بودید. من روانشناس و مربی زندگی نیستم، در این مومنت دیگر تجربیات خودم را از زندگی گردآوری کردم که ممنون میشم به دوستان خودتون هم معرفی کنید
خوش گذشت

جاري تحميل الاقتراحات...