T🌙bylec { ττ }🦖
T🌙bylec { ττ }🦖

@CryptoTubylec

15 تغريدة 15 قراءة Dec 11, 2022
1)
Chciałbym opowiedzieć kilka słów o sobie, szczególnie tym nowym, którzy dopiero zaczynają przygodę z krypto.
Uważam, że ten kanał nie jest dla wszystkich. Jestem graczem, który lubi podejmować ryzyko. W sumie kręci mnie to. Nigdy w życiu nie chciałem siedzieć spokojnie.
2)
Adrenalina dodaje mi dopaminy dzięki czemu czuję, że żyję. Nie wyobrażam sobie siedzieć tylko w BTC, ETH, MATICU i czekać bezpiecznie w pozycji.
Dlatego ludzie, którzy nie lubią ryzyka nie powinny mnie oglądać.Nigdy nie interesowało mnie zarabianie „pieniążków”
3)
Jeśli komuś wystarczy 10% rocznie to ok. No jego sprawa. Ja wole zarabiać więcej.
Założyłem ten kanał, bo wkurzało mnie pieprzenie o niczym. Wszędzie na YT zobaczycie czytanie NEWSÓW ze świata krypto, analizy techniczne, tłumaczenia filmów z angielskiego na polski.
4)
Ale co wam to daje? Już wiecie czy będzie góra czy dół? No nie bo sami tego nie wiedzą i nikt nie wie.
A gdzie praktyka z rynku? Na co zwracać uwagę przy wyborze inwestycji? Gdzie szukać nowych okazji inwestycyjnych? Na co społeczność zwraca uwagę? Tego się nie dowiecie.
5)
Jest kilka naprawdę dobrych kanałów na YT jak kanał @jarzoombek ale większość to totalny bullshit i strata czasu.
Dlatego założyłem tutaj kanał. Ja nie musze wrzucać nic tutaj i dalej będę zarabiał jak wcześniej i śmiał się z tej polskiej patologii.
6)
Nie musze tego robić, ale od bardzo wielu ludzi dostaje podziękowania na pv i to mi daje satysfakcji, że mogę komuś pomóc.
W poprzedniej hossie pomnożyłem swój kapitał ponad 300x bez większego tweetera wiec teraz tez mi się uda.
7)
Moje zagrania nie zawsze są trafne, i czasami znajdzie się token, który chwyci społeczność a czasami jak w przypadku $SLOTH, zapowiadało się fajnie, rozgrzali publikę przed, a teraz cisza.
8)
Wydawało się, że mają plany marketingowe, ale teraz zajmują się tworzeniem nowego tokenu DAO, zamiast skupić się na promocji.
Niestety dalej trzymam ich tokeny i nawet nie sprzedałem tych 35% bo myślałem, że lepiej to rozbujają.
9)
$DINO jest świetnym przykładem jak robić projekt i marketing dlatego ich uwielbiam i będę ich wspierał. Nie, nikt mi nie zapłacił za promocje.
Posiadam ich tokeny i czuje się ich społecznością. Zawsze szukajcie projektów z taką społecznością. Bo to od niej zależy.
10)
Przede wszystkim nie jest to kanał gdzie polecam coś i namawiam byś kupował. Pokazuje tylko swoje zagrania i jest to tylko moja opinia. To, że ktoś mnie kopiuje to jest tylko i wyłącznie jego sprawa.
U mnie nie znajdziesz tematów jak podłączyć metamaska do Uniswapa.
11)
Nie zobaczysz jak zmienić sieć na polygon czy BSC. To są takie podstawy gdzie znajdziecie w necie wszystko u YouTuberów więc szanujcie mój czas i nie piszcie do mnie w tych sprawach bo i tak wam nie odpisze.
Jak odrobisz lekcje i będziesz miał większą wiedzę wtedy wróć!
12)
Dla nowych osób z resztą mamy kanał @kryptokraci gdzie umieszczamy wszystkie podstawy za freeko wiec serdecznie was zapraszam.
Jak chcecie zarabiać pieniądze, gdziekolwiek czy to krypto czy jakikolwiek biznes to musicie zmienić swój mental.
13)
Musicie wyrwać się od schematu starego szkolnictwa, którego was nauczono w szkole.
I to że ktoś plecie głupoty to nie jest jego wina, po prostu tak został nauczony.
Wiecie, że żeby zarobić dużo pieniędzy nie potrzeba szczęścia i bogatych rodziców?
14)
Przede wszystkim należy zmienić swój mental. Poczytaj kilka fajnych książek. Zmień dotychczasowe myślenie a zobaczysz ze Twoje życie się zmieni.
Nigdy nie słuchaj osób, które nic nie osiągnęły. Słuchaj ludzi, którzy mają doświadczenie i są dalej niż Twoje towarzystwo.
15)
90% ludzi w krypto znów straci swoje majątki w następnej hossie. Bo jak zwykle będą wiedzieli lepiej.
Bądź w tych 10% i zmień najpierw myślenie a potem zacznij inwestować dopiero. Najlepsza inwestycja to inwestycja w siebie. Dużo czytaj.

جاري تحميل الاقتراحات...