Bahman Ansari
Bahman Ansari

@Ansari_Bahman

7 تغريدة Mar 20, 2023
مصاحبه جنجالی اسکوچیچ با الجزیره:
- من جانشین ویلموتس شدم که ایران را در آستانه حذف از جام‌جهانی رها کرد و هفت میلیون دلار نیز دستمزد گرفت.
- بعد از ورود من، یک امتیاز هم از دست ندادم. بحرین را بردیم و عراق را درحالی شکست دادیم که سال‌ها بود آن‌ها را نبرده بودند.
- در گروه دوم مقدماتی جام جهانی، کره جنوبی، عراق، امارات، سوریه و لبنان را پشت سر گذاشتیم.
- ناگهان دیدیم مردی که ویلموتس را آورد و بدهی‌های کلان بر جا گذاشت، دوباره رئیس فوتبال ایران شده!
- بعد از این‌که بیشترین امتیاز تاریخ یک تیم ملی آسیا را در مسابقات مقدماتی جام جهانی به دست آوردم و در ١٨ بازی، ١۵ پیروزی کسب کردم. رئیس جدید کارلوس کی‌روش پرتغالی را آورد!
- کیروش با کلمبیا و مصر در این مسابقات ناکام بود. ناگهان آمد و زحمات سه ساله من را با کمک رئیس جدید، دزدید.
- من تیم ملی ایران را از رتبه ٣٣ به ٢٢ در رنکینگ فیفا رساندم.
- وقتی از تهران می‌رفتم، مردم به من گفتند: «بابت کاری که با تو کردند، ببخشید و این را به پای ایران نگذار.»
- در پورتو هیچکس با طارمی مشکلی ندارد اما در ایران چون احساس می‌کند بهترین است، فکر می‌کند حق دارد در چیزهایی که وظیفه‌اش نیست دخالت کند.
- وقتی داشتیم همه را می‌بردیم، طارمی علناً می‌گفت جوّ تیم خوب نیست، باورش نمی‌شد در دو بازی که او را کنار گذاشتم، بردیم.
- کمی بعد، حاج‌صفی و انصاری‌فرد دو بازیکن از آ.اِ.ک یونان که در پایان دوران فوتبالی خود بودند، نیز به او پیوستند. آنها یادشان رفته بود که من آنها را چند ماه قبل از این که رییس فدراسیون قبلی می‌خواست آن‌ها را کنار بگذارد، نجات دادم.
- کی‌روش، زمانی به طارمی کمک کرد تا به ریو آوه پرتغال بیاید. رفایت بین آن‌ها باعث شد تا طارمی از نفوذش برای حذف من استفاده کرده و کی‌روش را به جام جهانی ببرد!
- آزمون کاملا برعکس طارمی، متواضع و خوش‌قلب است و با اینکه نابغه فوتبالی است، به راحتی می‌توانید او را هدایت کنید.

جاري تحميل الاقتراحات...