T🌙bylec { ττ }🦖
T🌙bylec { ττ }🦖

@CryptoTubylec

12 تغريدة 6 قراءة Dec 11, 2022
1)
#Lekcjazrynku
Bardzo dużo ludzi znowu zostanie wyruchana z kasy w kolejnej hossie.
Najwiecej stracą Ci, którzy mówią, że żadnej hossy nie będzie. Będą inwestować znowu na górce jak będzie tylko tudemoon.
I to jest w tym rynku najpiękniejsze.
2)
Zawsze działam odwrotnie do tłumu. Teraz nikt już nie pisze że dobra okazja kupić tak tanio BTC.
Teraz widzą totalny reset gospodarczy, brak kasy na rynku, że teraz będzie inaczej bla bla bla.
Tak samo mówili w covidzie. Pamietam, że wtedy nawet złoto spadało w dół
3)
Gdzie te osoby później były jak BTC przekroczył nowy szczyt 20k? Czekali dalej na spadki a finalnie zapakowali się na FOMO przy 50-60k gdzie ja wychodziłem z rynku.
Dlatego mam zawsze tą przewagę nad innymi. Bo stosuje prostą zasadę kupuj strach, sprzedawaj euforię.
4)
Niby proste ale jednak trudne do wykonania. Ja nie jestem typem, który ma zawsze racje. Jestem zwykłym człowiekiem który tez popełnia błędy.
Ale są osoby, którzy wolą mieć racje, i takie osoby właśnie nie zarabiają. Oni po prostu mają racje a ja zarabiam ot to różnica.
5)
Idealny przykładem jest tutaj $DINO
Wrzuciłem analizę DINO, i kilka osób zarobiło po x20 nawet. Gratuluje.
Ci co hejtowali na początku, później kupowało na górce x20 bo rosło. Wrzuciłem posta x20 od mojego sygnału i każdy chciał to mieć (FOMO)
6)
Ci pierwsi zaczęli realizować zyski, i poszła pierwsza korekta na -50%. Teraz Ci co kupowali na górce, już są obrażeni albo sprzedali ze stratą.
Następna grupa to te mądrale, którzy tylko czekali az spadnie żeby właśnie mi to napisać ze mieli racje a nic nie wiedzą.
7)
Dobry inwestor, który właśnie nie zdążył wejść w ten jadący pociąg nie wsiada przy x10,x15 tylko czeka na większa korektę i wtedy szuka wejścia.
W tym momencie jakbym oglądał cały spektakl z boku dopiero bym szukał wejścia na korekcie. To jest właśnie dobry czas na inwestycje
8)
Widać tutaj bardzo duży potencjał. Bo jeśli przy pierwszej fali wzrostowej tak rosło to możesz sobie wyobrazić co będzie w kolejnej fali jak już się powyprzedają wszystkie słabe ręce.
I w ten sposób powinieneś grać. Ta strategia da Ci dużo kasy
9)
I teraz największa BEKA z tych mądrali.
Koleś pisze: „Przecież to zwykły shitcoin, tylko ma dużych influenserów by sprzedali swoje bagi. To nie ma żadnej wartości”
W świecie krypto, możesz mieć zajebisty produkt a nie będziesz miał community to projekt trafi do śmieci.
10/
Jaką wartość miała SHIBA, SAFEMOON. Żadnej! Totalne śmieci.
A ile dało zarobic x1000?
Możemy sprzedawać „KUPĘ COINA” i jeśli będzie duże community, dużo influenserów to to da zarobić najwiecej.
Jesteś tutaj dla technologii czy zarobienia kasy?
11)
Nie oszukuj sam siebie. Wszyscy przyszliście tutaj do zarobienia hajsu. I ty mówisz mi o jakiś fundamentach? Co Cię to obchodzi. Zarabia się tam gdzie jest community, wspólne nakręcanie się.
Community KISHU nagrywali tictoki, oklejali samochody i tam były pieniądze
12)
Także zapamiętaj tę lekcje na ostatnim przykładzie. W hossie będziesz miał mnóstwo takich okazji właśnie.
Nie sprzedawaj wszystkiego, zostawiaj moonbagi i ucz się od bardziej doświadczonych na tym rynku.
Nie słuchaj Rafałków bez profilówki, którzy pewnie jedzą z kibla:)

جاري تحميل الاقتراحات...