1)
Chcecie mnie atakować. Proszę bardzo
Cała sytuacja zaczęła się od tego, że pocisnąłem grupie @KrokPrzedInflu
Atakują duże konta by zdobyć zasięgi. Oczywiście zaraz przyleciała cała armia i od tego momentu zaczął się HEJT w moja stronę co chwile.
Chcecie mnie atakować. Proszę bardzo
Cała sytuacja zaczęła się od tego, że pocisnąłem grupie @KrokPrzedInflu
Atakują duże konta by zdobyć zasięgi. Oczywiście zaraz przyleciała cała armia i od tego momentu zaczął się HEJT w moja stronę co chwile.
3)
Na nic ich starania ponieważ są tak żałośni w tym co robią, że nawet nie chce mi się tego komentować. Ale skoro co chwilę od tamtej pory widzę zaczepki w moją stronę to tak jak oni wszystkich wyjaśniają tak ja teraz przybliżę kim są.
Na nic ich starania ponieważ są tak żałośni w tym co robią, że nawet nie chce mi się tego komentować. Ale skoro co chwilę od tamtej pory widzę zaczepki w moją stronę to tak jak oni wszystkich wyjaśniają tak ja teraz przybliżę kim są.
4)
Jest to RAK polskiej sceny krypto aktualnie próbujący wybić się na czyjej pracy i zasięgach. Odkąd zacząłem wstawiać posty po polsku pojawiło się wiele profili, którzy kopiują praktycznie to co ja robię ale na swój sposób.
Jest to RAK polskiej sceny krypto aktualnie próbujący wybić się na czyjej pracy i zasięgach. Odkąd zacząłem wstawiać posty po polsku pojawiło się wiele profili, którzy kopiują praktycznie to co ja robię ale na swój sposób.
5)
Mają swoją grupę na discord w której omawiają co będą polecać dalej wam. Na mnie będą mówić, że zrzucam bagi? To zobaczcie ilu w ich grupie discord-owej macie osób do zrzucania. Zastanów się komu ufać:)
Założyli sobie osobny profil @KrokPrzedInflu by łapać tym zasięgi.
Mają swoją grupę na discord w której omawiają co będą polecać dalej wam. Na mnie będą mówić, że zrzucam bagi? To zobaczcie ilu w ich grupie discord-owej macie osób do zrzucania. Zastanów się komu ufać:)
Założyli sobie osobny profil @KrokPrzedInflu by łapać tym zasięgi.
6)
Nie robił bym tego ale sami się o to prosiliście zaczepiając mnie.
Nie robił bym tego ale sami się o to prosiliście zaczepiając mnie.
7)
8)
Dodatkowo Majk zaprasza ich na live i tak pompują sobie zasięgi na TT. Majk prawdopodobnie tez do nich dołączy lub dołączył.
OTO LISTA CAŁYCH O KROK PRZED INFLU:
@KyudoChandler
#VVV
#rekiny
@crypto_kamyk
@Paul__Crow
@Ergorg
@WestieRocky
@abal_eth
@sqpumbayo
Dodatkowo Majk zaprasza ich na live i tak pompują sobie zasięgi na TT. Majk prawdopodobnie tez do nich dołączy lub dołączył.
OTO LISTA CAŁYCH O KROK PRZED INFLU:
@KyudoChandler
#VVV
#rekiny
@crypto_kamyk
@Paul__Crow
@Ergorg
@WestieRocky
@abal_eth
@sqpumbayo
9)
@zrozumieckrypto
@IT_Tech_PL
@MrSeb_crypto
@MatthewMetaCoin
@outis_71
@Tresor_ex
@vvvfund
@Shybuzz1
@Drieft12
@dd_trr
@chaber63
@buzimowicz
Jest ich kilkadziesiąt osób . Sami możecie zrobić reaserch wystarczy zobaczyć jak sami sobie lajkują xd
@zrozumieckrypto
@IT_Tech_PL
@MrSeb_crypto
@MatthewMetaCoin
@outis_71
@Tresor_ex
@vvvfund
@Shybuzz1
@Drieft12
@dd_trr
@chaber63
@buzimowicz
Jest ich kilkadziesiąt osób . Sami możecie zrobić reaserch wystarczy zobaczyć jak sami sobie lajkują xd
10)
Skoro ja zrzucam bagi to zobaczcie ich co będą robić ze swoją publiką.
Ja i tak ich wszystkich zgaszę jak peta. Pokaże to swoimi wynikami. Zobaczymy dzbany kto przetrwa i kto zrobi lepsze wyniki. Pamiętajcie kogo słuchacie. Ja jestem szczery w tym co robię i pokazuje to.
Skoro ja zrzucam bagi to zobaczcie ich co będą robić ze swoją publiką.
Ja i tak ich wszystkich zgaszę jak peta. Pokaże to swoimi wynikami. Zobaczymy dzbany kto przetrwa i kto zrobi lepsze wyniki. Pamiętajcie kogo słuchacie. Ja jestem szczery w tym co robię i pokazuje to.
11)
Tutaj macie armie rekinów, VVV i resztę bandy którzy myślą ze opanują polską scenę ale są za malutcy. Mają porobione fake konta na TT, którymi sobie lajkują i hejtują.
Ciekawe czy będą się teraz wam tłumaczyć czy przemilczą 😂
Było nie zaczepiać. 😘
Tutaj macie armie rekinów, VVV i resztę bandy którzy myślą ze opanują polską scenę ale są za malutcy. Mają porobione fake konta na TT, którymi sobie lajkują i hejtują.
Ciekawe czy będą się teraz wam tłumaczyć czy przemilczą 😂
Było nie zaczepiać. 😘
جاري تحميل الاقتراحات...