T🌙bylec { ττ }🦖
T🌙bylec { ττ }🦖

@CryptoTubylec

11 تغريدة 8 قراءة Dec 11, 2022
1)
Chcecie mnie atakować. Proszę bardzo
Cała sytuacja zaczęła się od tego, że pocisnąłem grupie @KrokPrzedInflu
Atakują duże konta by zdobyć zasięgi. Oczywiście zaraz przyleciała cała armia i od tego momentu zaczął się HEJT w moja stronę co chwile.
2)
Co chwilę zaczepki i FUD sieją w moją stronę, że spuszczam bagi, że kupuje followersy, że szark i inne konta co polecam to moje konta xd.
Założyli nawet specjalne konto by mnie wyjaśnić.
3)
Na nic ich starania ponieważ są tak żałośni w tym co robią, że nawet nie chce mi się tego komentować. Ale skoro co chwilę od tamtej pory widzę zaczepki w moją stronę to tak jak oni wszystkich wyjaśniają tak ja teraz przybliżę kim są.
4)
Jest to RAK polskiej sceny krypto aktualnie próbujący wybić się na czyjej pracy i zasięgach. Odkąd zacząłem wstawiać posty po polsku pojawiło się wiele profili, którzy kopiują praktycznie to co ja robię ale na swój sposób.
5)
Mają swoją grupę na discord w której omawiają co będą polecać dalej wam. Na mnie będą mówić, że zrzucam bagi? To zobaczcie ilu w ich grupie discord-owej macie osób do zrzucania. Zastanów się komu ufać:)
Założyli sobie osobny profil @KrokPrzedInflu by łapać tym zasięgi.
6)
Nie robił bym tego ale sami się o to prosiliście zaczepiając mnie.
7)
8)
Dodatkowo Majk zaprasza ich na live i tak pompują sobie zasięgi na TT. Majk prawdopodobnie tez do nich dołączy lub dołączył.
OTO LISTA CAŁYCH O KROK PRZED INFLU:
@KyudoChandler
#VVV
#rekiny
@crypto_kamyk
@Paul__Crow
@Ergorg
@WestieRocky
@abal_eth
@sqpumbayo
9)
@zrozumieckrypto
@IT_Tech_PL
@MrSeb_crypto
@MatthewMetaCoin
@outis_71
@Tresor_ex
@vvvfund
@Shybuzz1
@Drieft12
@dd_trr
@chaber63
@buzimowicz
Jest ich kilkadziesiąt osób . Sami możecie zrobić reaserch wystarczy zobaczyć jak sami sobie lajkują xd
10)
Skoro ja zrzucam bagi to zobaczcie ich co będą robić ze swoją publiką.
Ja i tak ich wszystkich zgaszę jak peta. Pokaże to swoimi wynikami. Zobaczymy dzbany kto przetrwa i kto zrobi lepsze wyniki. Pamiętajcie kogo słuchacie. Ja jestem szczery w tym co robię i pokazuje to.
11)
Tutaj macie armie rekinów, VVV i resztę bandy którzy myślą ze opanują polską scenę ale są za malutcy. Mają porobione fake konta na TT, którymi sobie lajkują i hejtują.
Ciekawe czy będą się teraz wam tłumaczyć czy przemilczą 😂
Było nie zaczepiać. 😘

جاري تحميل الاقتراحات...