«١٠ حقیقت تلخ» که هیچوقت نمیخوام فراموششان کنم👇
نه روانشناسم و نه ادعای موفقیت یا فروش آن را دارم تنها قصد بازگویی تجاربم را دارم، همین.
اگر خوشتون اومد ریتوییت کنید
نه روانشناسم و نه ادعای موفقیت یا فروش آن را دارم تنها قصد بازگویی تجاربم را دارم، همین.
اگر خوشتون اومد ریتوییت کنید
١- ما برای هیچکس اهمیتی نداریم تنها چیزی که مهم است چه کاری میتوانیم برای آنها بکنیم
٢- هیچکس در این دنیا به اون اندازه که شما فکر میکنید بهتون فکر میکنند ، به شما فکر نمیکنند 🙄
اگه متوجه نشدی دوباره بخون
اگه متوجه نشدی دوباره بخون
٣-افراد موفق نه از شما باهوشتر و نه حتی مبتکرترند، آنها تنها بهتر عمل میکنند
۴- اگر شما نصف زمانی رو که صرف فکر کردن برای بهترین برنامه ریزی کردید، برای عمل به اون برنامه صرف کرده بودید امروز در جای بهتری در زندگی بودید.
۵- غالب اون چیزهایی که انسان وقتش رو صرفش میکنه مثل برنامه ریزی آینده، مشغله ذهنی، بررسی ذهن و روحیه، کتابهای موفقیت، تماما وقت تلف کردنهایی هستند که به نام حرکت مفید بزک شده اند، نصف اونها، فوری عمل کنید ببینید چه معجزه ای اتفاق میوفته
۶-متاسفانه من و شما نمیتونیم تعداد فالور یا حتی کتابهایی که میخونیم رو در حساب بانکیمون بزاریم، اینها باید در یک جایی به کار من و شما بیاد 🙃🙄
زیاد بهشون غره نباشید
زیاد بهشون غره نباشید
٧-ما همه سه منبع غیرقابل بازیافت داریم؛ زمان، انرژی و توجه، هر یک بار که اینها رو از دست بدیم برای همیشه از دست رفتهاند 😰
برای این مورد میخوام سالها گریه کنم 😫
برای این مورد میخوام سالها گریه کنم 😫
٨-همیشه میتونیم در مورد بازی و ناعادلانه بودنش گله و شکایت کنیم یا میتونیم قواعد بازی رو یاد بگیریم و اونجوری که باید بازی کنیم.
انتخاب شما کدومه ؟
انتخاب شما کدومه ؟
٩-اگر همه اون چیزهایی که میگید رو اجرا کرده بودید نتایجی که کسب کرده بودید ده برابر بهتر از امروز بود.
١٠-تجربه زندگی به من نشون داده اکثر افراد ترجیح میدن معذب و ناراحت باشند تا تصمیمی که شک و تردید دارند رو بگیرند
با تردید هم تصمیمت رو اجرا کن، بخدا هیچی نمیشه 🙃
با تردید هم تصمیمت رو اجرا کن، بخدا هیچی نمیشه 🙃
لطفاً اگر با این مطلب همذات پنداری کردی و احساس کردی یکی از حقایق تلخ در مورد خودت هم صدق میکنه این توییت اول روهمرسانی کن تا بقیه بخوانند 👇
خوش گذشت✋
خوش گذشت✋
جاري تحميل الاقتراحات...