HEMN SEYEDI
HEMN SEYEDI

@hemnseyedi

11 تغريدة 5 قراءة Oct 30, 2022
ا-توضیحاتی پیرامون اقدام مسلحانه
در روزهای آغازین #انقلاب۱۴۰۱ ایران شماری از دوستان و‌ اصحاب رسانه در مورد عدم اقدام مسلحانه احزاب کردستان سوال میکردند.با تداوم جنبش این سوالات بیشتر شده شماری از دوستان داخل ایران هم این سوال را مطرح کردند.
به همین دلیل لازم شد توضیحاتی عرض کنم👇
۲-در ۷ هفته گذشته بیش از ۱۰۰۰نقطه شورشی را در بیش از صد شهر ایران شاهد بودیم.این یعنی آغاز یک انقلاب وسیع، همەگیر، مداوم که واقعا رژیم را غافلگیر و مستاصل کرده اگر با همین نمودار ۷ هفته گذشته ادامه پیدا کند مطمئنا در هفتەها و‌ ماههای آینده به پیروزی میرسد و عمر رژیم به سال نمیرسد
۳-در شرایط انقلابی،مبارزه مسلحانه باید حداقلی از برآورد سود و زیان را داشته باشد و بیشتر نقش جرقه و آغازگر یا کمک به شنیدەشدن صدای انقلاب را ایفا کند.اکنون جرقه انقلاب زده شده، آغاز آن وارد آخرین مرحله شده صدای آن در جهان شنیده شده،پس هر سه کارکرد اقدام مسلحانه پیشاپیش تحقق یافته
۴-سوخت مورد نیاز برای مبارزه مسلحانه فقط اسلحه و گلوله نیست،سوخت اصلی آن جان انسان‌ها است.باید فقط پس از اطمینان از کارکرد مفید آن،نبود هیچگونه آلترناتیو دیگر و با محاسبه سود و زیان احتمالی، به آن متوسل شد.
به عنوان کسی که کاملا به مبارزه مسلحانه در زمان و مکان مناسب اعتقاد دارد
۵-عرض میکنم اکنون نیازی به هیچ اقدام مسلحانەای نیست مگر در حد دفاع از خود، که آن هم با توجه به افزایش تصاعدی تعداد افرادی که در خیابان حضور دارند، برای دفاع از خود هم اکنون نیازی به جنگ مسلحانه نیست
تجربه تلخ سوریه را مجبورم یادآوری کنم. در حالی که اعتراضات خیابانی در هفتەهای اول
۶-در اوج خود بود و رژیم بشار اسد مستاصل شده بود، بعضی گروه‌ها با تقلید از الگوی لیبی (جلب نظر شورای امنیت برای حمله نظامی) دست به اسلحه بردند بدون آنکه تفاوت شرایط سیاسی لیبی و سوریه را درک کنند. پیوستن شماری از اعضای ارتش سوریه هم به اپوزیسیون نه تنها کمکی به آنها نکرد که فقط بر
۷-تشدید اقدام مسلحانه و کاهش قدرت مردم در خیابان انجامید
در عوض مردم ایران الان در حال پیشروی هستند بدون آنکه رژیم بهانه سرکوب خونین و استفاده از ارتش را داشته باشند.میزان قربانیان -هرچند جان باختن یک انسان هم دردناک است- در مقایسه با دستاوردها ‌‌و در مقایسه با آبان۱۳۹۸ پایین است
۸-در همین روزهایی که تعدادی از مردم ما برای اهداف انسانی جان دادەاند و دارند آینده‌ای برای بازماندگان می سازند، شماری معادل همان تعداد در کره در بغداد و سایر نقاط جهان به خاطر حوادث کشته میشوند و مرگشان تنها حسرت بر دل بازماندگان میگذارد. نباید بالانس هزینه و دستاورد به هم بخورد
۹-ج‌ اسلامی نهایت تلاشش را کرد که احزاب کردستان را درگیر اقدام مسلحانه کند که خوشبختانه موفق نشد.مطمئنا در شرایط کنونی، برای رژیم سرکوب افراد مسلح از سرکوب افراد غیر مسلح آسان‌تر است.نمیتوان به راحتی با موشک به غیرنظامیان در خیابان شلیک کرد!
آنچه که این احزاب می‌توانند انجام دهند
۱۰-ادامه همین کارهایی است که در این ۷ هفته انجام داده‌اند؛ فعالیت رسانەای، سازماندهی اعضا و هواداران، دیپلماسی با احزاب سازمانها و شخصیتهای ایرانی و جهانی و حفظ آمادگی برای کمک به مردم،زمانی که احیانا رژیم هوای دیوانگی و کشتار جمعی به سرش بزد.از اینها مهمتر، ترویج تجربه سیاسی خود
۱۱-به مردم، شخصیتها و احزاب در سایر نقاط ایران مخصوصا در عرصه تحزب، سازماندهی و کار گروهی پرخطر
در پایان باید عرض کنم کردستان تنها منطقەای است که تاکنون شاهد برپایی همزمان «اعتصاب و‌ اعتراض» بوده
اگر این دو همزمان در سراسر ایران برپا شود کار رژیم به ماه هم نمیرسد.
به امید تحقق آن

جاري تحميل الاقتراحات...