Bux Butler
Bux Butler

@Bux_Butler

5 تغريدة Apr 18, 2023
Wiecie dlaczego lubię bessę na rynku #krypto? Bo oprócz dużej desperacji wśród influ do naganiania na swoje produkty i klepania followersów, na wierzch wychodzi wiele totalnych scamów. Kojarzycie "wirtualną miłość" od znanej polskiej Influencerki?
1⃣
Okazuje się, że nie było ani "miłości", ani tego miliona złotych, które rzekomo ktoś jej za to zapłacił 💔 Wszystko najpewniej polegało na naganianiu ludzi na kupowanie tego scamu od innych influ, którzy również wypuszczali swoje NFTki czy tokeny, tworzone przez pewną agencję
2⃣
Na poniższym video możecie obejrzeć cały materiał, w którym Martirenti się do tego przyznaje. Moje ulubione cytaty:
"przed Tobą (Wardgęa) nie było definicji scamu" 😅
"MOGĘ przeprosić swoich fanów" (miło z jej strony)
3⃣
youtube.com
W tym materiale @sawardega porusza też dość istotny problem. On i my wszyscy wiemy, że ten i kolejny scam ujdzie influencerom na sucho. Tak już jest, NIKT się od niej nie odwróci. Za 2 dni wszyscy zapomną, bo jakiś influ puści bąka w windzie i o tym będzie się teraz mówiło.
4⃣
Pisałem już o tym kiedyś, że ostatecznie prawie każdy influ jest w stanie sprzedać swoją moralność. Wystarczy podać odpowiednią kwotę. Odpowiedź influencera na te wnioski brzmią:
"ale z VATu też nakradli" 🤷‍♂️
5⃣

جاري تحميل الاقتراحات...