در این رشتوی کوتاه براتون تعریف میکنم که در سالهای کارآفرینی چه چیزهایی برای من جواب داده، اینها بهترین روشها نیستند ولی حداقل روی من اثر مثبت داشته👇
اگر دوست داشتید شما هم امتحان کنید
اگر دوست داشتید شما هم امتحان کنید
👈هیچوقت وقتم رو با کسب و کار و یا آدمهایی که دوست نداشتم تلف نکردم
👈تمرکزم روی چیزهایی بود که هر صبح مرا با شوق از خواب بیدار میکردند
👈مهمترین عامل زندگی کارآفرینی، داشتن راهنما یا همون «Mentor» است. بدون راهنما هیچ شانسی ندارید 👇
👈تمرکزم روی چیزهایی بود که هر صبح مرا با شوق از خواب بیدار میکردند
👈مهمترین عامل زندگی کارآفرینی، داشتن راهنما یا همون «Mentor» است. بدون راهنما هیچ شانسی ندارید 👇
👈از نزدیک شدن به آدمهایی که مورد احترامتون هستند نترسید و خجالت نکشید، ممکنه خیلی زود دیر بشه
👈مرتب یک مطلبی از خودتون تولید کنید، میتونه چند خط نوشته، یا یک صوت یا یک فیلم باشه ولی با این مطالب میتونید پیشرفتتون رو اندازه بگیرید
👈مرتب یک مطلبی از خودتون تولید کنید، میتونه چند خط نوشته، یا یک صوت یا یک فیلم باشه ولی با این مطالب میتونید پیشرفتتون رو اندازه بگیرید
👈توی روابط ، کار، و هر چیزی پایداری در هدف و ارتباط کلید اصلی است. اگر هر روز یک چیز جدید شروع کنید به هیچ جا نمیرسید
تقریبا ٧ ساله که هر روزم رو یادداشت میکنم این مطالب کمک میکنند متوجه تغییرات زندگیم، احساساتم، اهدافم و ترسهام بشم تا خودم رو برای آینده بهتر آماده کنم.👇
تقریبا ٧ ساله که هر روزم رو یادداشت میکنم این مطالب کمک میکنند متوجه تغییرات زندگیم، احساساتم، اهدافم و ترسهام بشم تا خودم رو برای آینده بهتر آماده کنم.👇
👈از حرف زدن نترسید، از بقیه سوال کنید و خارج از عرف بقیه رو تحویل بگیرید..
اگر فکر میکنی حتی یک جمله اش بدردت میخوره این زیر منو جمله ای مهمون کن 💪
اگر فکر میکنی حتی یک جمله اش بدردت میخوره این زیر منو جمله ای مهمون کن 💪
جاري تحميل الاقتراحات...