اخبار و توییتهایی که این روزها میبینیم، از همه طیفی هستن. و حسایی که بعدش بهمون دست میده، گاهی در ناخودآگاه و بعد نیم ساعت باعث «سردرگمی احساسی» میشه.
داشتنِ «خودآگاهی» به این حسها (و تشخیص و بهبودِ وایبِ تایملاین) میتونه خیلی مفید باشه!
برای همین ... ⬇️
#رشتو
#مهسا_امینی
داشتنِ «خودآگاهی» به این حسها (و تشخیص و بهبودِ وایبِ تایملاین) میتونه خیلی مفید باشه!
برای همین ... ⬇️
#رشتو
#مهسا_امینی
... من نمودار بالا رو مفصّل کشیدم. :)
1️⃣ این نمودار چیه؟
دو محورش:
- عمودی: آیا توییت/خبر حس خوبی میده؟
- افقی: آیا حرفش کاملاً حقیقت داره؟
توی ۹ نقطهی مثال میبینیم که هر توییت یا خبری که باز میکنم، ممکنه بدون اینکه از قبل بدونیم یا بخوایم، یکی از این ۹ مدل مختلف باشه!
1️⃣ این نمودار چیه؟
دو محورش:
- عمودی: آیا توییت/خبر حس خوبی میده؟
- افقی: آیا حرفش کاملاً حقیقت داره؟
توی ۹ نقطهی مثال میبینیم که هر توییت یا خبری که باز میکنم، ممکنه بدون اینکه از قبل بدونیم یا بخوایم، یکی از این ۹ مدل مختلف باشه!
2️⃣ فایده این نمودار چیه؟
میشه حداقل در ۳ موقعیت ازش استفاده کرد:
۱. سفارش غذا
۲. آشپزی
۳. تشخیص طبی!
میشه حداقل در ۳ موقعیت ازش استفاده کرد:
۱. سفارش غذا
۲. آشپزی
۳. تشخیص طبی!
۲.۱. سفارش غذا (فالو)
هر اکانتی که فالو میکنین یا کانال تلگرامی که عضو میشین معمولاً یه وایبی داره. الزاماً همه مطالبش یکی نیست، اما خب حس کلیش معلومه.
مثلاً @Vahid بیشتر در نیمه راست نمودار هست، ولی اکانتهای «فقط امید و هیجان!» با ۵۰ک الی ۱۰۰ک فالوور در نیمه بالایی.
هر اکانتی که فالو میکنین یا کانال تلگرامی که عضو میشین معمولاً یه وایبی داره. الزاماً همه مطالبش یکی نیست، اما خب حس کلیش معلومه.
مثلاً @Vahid بیشتر در نیمه راست نمودار هست، ولی اکانتهای «فقط امید و هیجان!» با ۵۰ک الی ۱۰۰ک فالوور در نیمه بالایی.
خوبه که آگاه باشیم داریم چی سفارش میدیم! و طبعاتش رو هم بدونیم.
مثلاً اگه فقط نیمه بالایی باشیم، هم توش «۳. دروغ لذتبخش» داره، هم ممکنه «۴ و ۷» رو نبینیم و کماطلاع باشیم.
خلاصه خوبه تایملاین و فالووینگها رو طوری انتخاب کنیم که همه ویتامینهای مفید تو غذاهامون باشه.
مثلاً اگه فقط نیمه بالایی باشیم، هم توش «۳. دروغ لذتبخش» داره، هم ممکنه «۴ و ۷» رو نبینیم و کماطلاع باشیم.
خلاصه خوبه تایملاین و فالووینگها رو طوری انتخاب کنیم که همه ویتامینهای مفید تو غذاهامون باشه.
۲.۲. آشپزی
قبل از ارسال یه توییت بد نیست یه چک بشه کجای نموداره این توییت.
اولویت الآن امید هست (تا ۸۰٪). اما به این معنا نیست که الزاماً خودسانسوری کنیم در حقایق، یا بخوایم اینجا هم ماسک لبخند فیک بذاریم و پشتش له شیم.
خودت باش، اما ورژن کمی امیدوارترت!
قبل از ارسال یه توییت بد نیست یه چک بشه کجای نموداره این توییت.
اولویت الآن امید هست (تا ۸۰٪). اما به این معنا نیست که الزاماً خودسانسوری کنیم در حقایق، یا بخوایم اینجا هم ماسک لبخند فیک بذاریم و پشتش له شیم.
خودت باش، اما ورژن کمی امیدوارترت!
همین. :)
ممنون که خوندین! اگه مفید بود ریتوییت کنین برای دوستان دیگه. 🙌
نظرات هم همیشه ممدوح هست و کمک به رشد خودم حداقل! سپاس.
پینوشت. من خودم سعی میکنم آگاهانه بین ۱ و ۲و ۴ بیشتر وول بخورم. ممنون که فالو میکنین و با نظرات و یادآوریهاتون کمک میکنین زیاد خارج نشم! 😍
ممنون که خوندین! اگه مفید بود ریتوییت کنین برای دوستان دیگه. 🙌
نظرات هم همیشه ممدوح هست و کمک به رشد خودم حداقل! سپاس.
پینوشت. من خودم سعی میکنم آگاهانه بین ۱ و ۲و ۴ بیشتر وول بخورم. ممنون که فالو میکنین و با نظرات و یادآوریهاتون کمک میکنین زیاد خارج نشم! 😍
جاري تحميل الاقتراحات...