لوکوموتیو
لوکوموتیو

@Loc0m0

6 تغريدة Mar 23, 2023
یه خاطره بگم.
یه‌بار، سال اول که اومده بودم آمریکا، یه فروشگاهی رفتم با یه عزیزی که اجناس عمدتاً ۹۹سنتی می‌فروخت.
کلی خرید کردم و موقع چک‌اوت، صندوقداره گفت «شد ۷۹ دلار و ۸۸ سنت. می‌خواین ۱۲ سنت به فلان خیریه کودکان سرطانی دونیت کنین؟» و من گفتم «نه»
...
#مهسا_امینی
دوستی که بام بود با تعجب و کمی اکراه نگام کرد و گفت: «حالا این ۱۲ سنت کجاتو می‌گیره؟ 😒»
جواب دادم: «ترجیح می‌دم یادم باشه که امسال به‌جایی دونیت نکرده‌م. و اون حس و نیاز دونیت‌کردنم ارزون ارضا نشه. ترجیح می‌دم تشنگی‌ش بمونه که آخر سال حتماً این کار رو درست و مفیدتر انجام بدم.»
...
می‌دونم قابل تعمیم نیست. می‌دونم یای مانع جمع هم نیست. می‌دونم هم شاید بی‌مزه یا بی‌معنی باشه. یا یه کمال‌طلبی «به ظاهر» مضر. اما خب توی خیلی چیزا، مدل من این شکلیه.
ترجیح می‌دم اگه کسی رو دوست دارم، بهش تولدش رو مسیج ندم (یادم بمونه بزنگم.) یا پتیشن فلان دریا رو ...
امضا نکنم که یادم باشه بهش دِین دارم و باید یه روز برم آشغالاشو جمع کنم.
خلاصه این مدل منه. نه توصیه می‌کنم و ترویج، نه اِبایی دارم یا توجیه. صرفاً «مدل من» این شکلیه که سعی میکنم تمرکز انرژی و توانم رو جایی بذارم که به‌نظرم مؤثرتر باشه.
هرگز رأی ندانم در ایران هم همین بوده. :)
این انقلابم همینه. من قریب یک‌ماهه که زندگیم از خیلی جهات مختل شده. کلی برنامه‌ها داشتم (مثل پابلیش اپ کدینگم برای ایرانیا اول) و ... اما علی‌الحساب از فعالیت مدنی‌م اینجا راضی‌ام.
یا تظاهرات اگه مفید باشه، می‌رم نیم‌ساعت رو سکو موبایل بالا می‌گیرم.
یا اسپیس می‌ذارم، حرف می‌زنم. کلی روحیه می‌دم، فکر می‌کنم، می‌نویسم...
خلاصه که، ترجیح می‌دم یه جاهایی خودم رو گشنه نگه دارم که یادم باشه هنوز خیلی کارها و تلاش‌ها مونده که بکنم!
ممنون که خوندین و مرسی از حمایت‌های همیشگی‌تون! 🙏❤️

جاري تحميل الاقتراحات...