Xavi: "W tej chwili Real jest o wiele bardziej utalentowanym i dojrzałym zespołem niż my." - tutaj zgoda. Nikt tego nie będzie podważał, można przegrać, ale nie w taki sposób jak dziś, po takiej grze, gdzie Xavi ciągle podkreśla jak ważny jest nie tylko wynik, ale też styl gry.
Xavi znów podkreślił indywidualne błędy, ale może czas na to by nie odnosić się do nich po kolejnych porażkach tylko zacząć je wykluczać, pracować by było ich mniej, a nie więcej? Rozczarował. Kolejny test i oblany. Przed nami kolejne ciężkie mecze i dużo nam one powiedzą.
Musi Xavi wprowadzić jakieś zmiany. Rozumiem urazy, kontrowersję, ale mecz trwa 90 minut i jest czas na to by odwrócić losy spotkania, pokazać intensywność, zaangażowanie i pomysł na grę - tego po przerwie na mecze rep. brakuje. Kryzys w grze wkradł się większy niż myślałem.
Jest to zespół w budowie, wiem, że potrzeba cierpliwości, czasu, ale musimy wymagać reakcji całej drużyny na ostatnie wyniki, a tego właśnie brakuje. Dużo się mówi na konferencji, w wywiadach o odwróceniu sytuacji, więc teraz wypada by było to widać również na boisku. 🔵🔴
جاري تحميل الاقتراحات...