➖️NEDEN? Sorusuna cevap vermeden "Antioksidan, vitamin kanser yapar" demek okuyanı ciddiye almamaktır...
●Bu patatesin sol yarısına ben "GLUTATYON'u" su da eritip sürdüm...bunu limonu ikiye bölüp sürenizde " bu kadar olmasa bile" yakın sonuç olurdu..
●Ne oldu? ANTİOKSİDAN
●Bu patatesin sol yarısına ben "GLUTATYON'u" su da eritip sürdüm...bunu limonu ikiye bölüp sürenizde " bu kadar olmasa bile" yakın sonuç olurdu..
●Ne oldu? ANTİOKSİDAN
Kullandim. Oksitlenmeyi, engelledim. İşte vucudumuzda olanda "ROS" serbest oksijen radikalleri ve gıda, ilaç, stres vs ile olan bu...
📌Serbest radikaller eksik elektronlu olup bunu bir yerden tamamlama "KARARSIZ " durumdan kurtulma egilimindedir
●Elektronu hücreden/dokudan
📌Serbest radikaller eksik elektronlu olup bunu bir yerden tamamlama "KARARSIZ " durumdan kurtulma egilimindedir
●Elektronu hücreden/dokudan
Çalar ve onu sağdaki gibi PATATES eder....DNA HASAR ALIR
🟣Kanserli hücre DNA hasarindan sonra gelişir...
●Ben glutatyon sürdüm, çünkü bizdeki antioksidanlarin babası Glutatyon..
Vitamin C,E,A selenyum,N-Asetil sistein, melatonin...bunlarda ya glutatyonu destekler ,ya da
🟣Kanserli hücre DNA hasarindan sonra gelişir...
●Ben glutatyon sürdüm, çünkü bizdeki antioksidanlarin babası Glutatyon..
Vitamin C,E,A selenyum,N-Asetil sistein, melatonin...bunlarda ya glutatyonu destekler ,ya da
Bir miktar antioksidan etkide bulunur.
●Eksik olan elektronu Glutatyon verir. Bunun calisma sistemini yazmistim, en alta atarim.
📌Şimdi kanser konusu
●Makale ilgili ekran resimlerini atacam ama önce izah edeyim..
●Apoptoz..programlanmis hücre ölümü..
●Çalışmada diyor ki;
●Eksik olan elektronu Glutatyon verir. Bunun calisma sistemini yazmistim, en alta atarim.
📌Şimdi kanser konusu
●Makale ilgili ekran resimlerini atacam ama önce izah edeyim..
●Apoptoz..programlanmis hücre ölümü..
●Çalışmada diyor ki;
●Bununla ilgilide sigara icenler 250 mg, icmeyen 150mg civari günlük yeterli fazlasibters etki eder diye yazmıştım,onuda alta atarim
📌Şimdi ben diyorum ki
➖️HÜCRE OKSİDASYONA UGRAMASIN
●Kanserlesme olmasin
●yaşlanma olmasın (hem hücre, hem doku,hem organ,hem fiziksel)
📌Şimdi ben diyorum ki
➖️HÜCRE OKSİDASYONA UGRAMASIN
●Kanserlesme olmasin
●yaşlanma olmasın (hem hücre, hem doku,hem organ,hem fiziksel)
●Bu antioksidanlar bize gerekli,adı üstünde ANTİ-oksidan...yoksa oksitleniyoruz...
●Adamda diyor ki "Kanser olunca ROS'u kullandigim ilaç etkisiz kalıyor...E pes...
●Ha birde gidalardan vitin mineral alırız mevzusu var...alırız tabi niye almayalim..40 sene önceki tohum,toprak
●Adamda diyor ki "Kanser olunca ROS'u kullandigim ilaç etkisiz kalıyor...E pes...
●Ha birde gidalardan vitin mineral alırız mevzusu var...alırız tabi niye almayalim..40 sene önceki tohum,toprak
🔴SONUÇ:
●Antioksidanlar bizi oksitlenmeden, doku,hucre,DNA hasarindan,Kanserden ve Yaslanmadan korumak için var....
🟣PATATES OLMAMAK LAZIM....
●Antioksidanlar bizi oksitlenmeden, doku,hucre,DNA hasarindan,Kanserden ve Yaslanmadan korumak için var....
🟣PATATES OLMAMAK LAZIM....
🔴GLUTATYON ÇALIŞMA SİSTEMİ
👇👇
👇👇
🔴VİTAMİN C
👇👇
👇👇
جاري تحميل الاقتراحات...