Jonas Blane
Jonas Blane

@SnakeDocTop

6 تغريدة Mar 29, 2023
@YekHeyran @tired_phantom خیرما این پایین گیرنکردیم،ما از آن بالا خیلی وقت است عبور کرده و معتقدیم کل ساختار منجمله پیاده نظامش باید فشار را حس کند.اصلاح طلبانه فکر می کنید:شما فردا خامنه ای را بابیات زنجانی یانبات قندانی و رییسی را باستوده یا موسوی عوض کنید و ۳ ماه و ۳ سال بعد بازهم جنازه مهسای بعدی/
@YekHeyran @tired_phantom را تحویل تان خواهند داد. این تصور که باند بابا اکبر سالها به آن دامن زدند(طوری مرده که انگار هیچوقت نبوده) که اگرراسش عوض شود فضا بهبود می یابدفقط در ارتباط با پریدن روی صندلی بوده و علیرغم اصرار به کج فهمی برخی درباره توتالیتر بودن نظام،‌هیچ نظام توتالیتری (منجمله شوروی)استحاله/
@YekHeyran @tired_phantom نشده است.
درباب بحث کوکتل مولوتف:حکومت هم مدتی است دارد تعارف را کنار می گذارد و با مردم مثل کشوری اشغال شده برخورد می کند. ایجاد ناامنی برای اشغالگر نامشروع امری ستوده است. من به توصیه به زدن یا نزدنش نکردم ولی از نظر من نامه انداختن غیره احتیاج به سازماندهی دارد و این یکی نه/
@YekHeyran @tired_phantom به کسی هم که تصمیم شخصی برای آنکار گرفته با فلسفه بافی نمی شود گفت نکن یا بکن (به قول آن جاویدنام من هم پسر کسی هستم!).
من از پریدن امثال حاتم قادری به این سمت پرچین قطعا استقبال می کنم اما اینکه ایشان یا امثالهم را به خاطر زدن «دیر» حرفهایی که شخص من ۱۵ سال پیش بهترش رامی گفتم/
@YekHeyran @tired_phantom باید روی سرمان بگذاریم و چشم به دهانشان باشیم و حالا ما شدیم دوباره هوچیگر شلوغ بازیهای مشکوک و ایشان که سالهای سیاهی حقوق دولتی گرفته را به خاطر نصف حرفهای سعید سکویی بگذاریم سرصف رکورد تازه ای در خودبزرگ بینی جمعی محسوب می شود.
در ضمن:حلب و غوطه در نتیجه دست بردن مخالفان/
@YekHeyran @tired_phantom به اسلحه اتفاق نیافتاد. این انتخاب نظام سوریه و همدستانش (منجمله بخشی از مردم ایران)‌برای تحمیل آن به مردمی بود که بطری آب به قاتلانشان می دادند. مرحوم راسپوتین نظام جمله معروفی داشت که به کار این روزهایمان می آید: هر چه فریاد دارید سر آمریکا(نظام)‌بکشید.

جاري تحميل الاقتراحات...