1)
UPDATE!
Widzę, że wielu ludzi nie rozumie rynku. Ale ok wyjaśnię wam to zaraz.
Nie sprzedaje AMPL-a, a co najważniejsze dokupiłem dziś na spadku jeszcze raz tyle co mam, dzięki czemu powiększyłem swoją pozycje o 100% przy cenie 1.14$
Dlaczego?
UPDATE!
Widzę, że wielu ludzi nie rozumie rynku. Ale ok wyjaśnię wam to zaraz.
Nie sprzedaje AMPL-a, a co najważniejsze dokupiłem dziś na spadku jeszcze raz tyle co mam, dzięki czemu powiększyłem swoją pozycje o 100% przy cenie 1.14$
Dlaczego?
2)
Ponieważ wystarczy wejść na dextoolsa i zobaczyć kto sprzedaje. Zrobiłem za was brudną robotę, bo jesteście zwykłymi leniami. A to jest takie proste.
Poniżej przykłady adresów, które skupują w ostatnich godzinach:
1.etherscan.io
2.#tokentxns" target="_blank" rel="noopener" onclick="event.stopPropagation()">etherscan.io
Ponieważ wystarczy wejść na dextoolsa i zobaczyć kto sprzedaje. Zrobiłem za was brudną robotę, bo jesteście zwykłymi leniami. A to jest takie proste.
Poniżej przykłady adresów, które skupują w ostatnich godzinach:
1.etherscan.io
2.#tokentxns" target="_blank" rel="noopener" onclick="event.stopPropagation()">etherscan.io
3) A teraz przykłady osób, które sprzedają:
1.#tokentxns" target="_blank" rel="noopener" onclick="event.stopPropagation()">etherscan.io
2. #tokentxns" target="_blank" rel="noopener" onclick="event.stopPropagation()">etherscan.io
3. #tokentxns" target="_blank" rel="noopener" onclick="event.stopPropagation()">etherscan.io
4. #tokentxns" target="_blank" rel="noopener" onclick="event.stopPropagation()">etherscan.io
1.#tokentxns" target="_blank" rel="noopener" onclick="event.stopPropagation()">etherscan.io
2. #tokentxns" target="_blank" rel="noopener" onclick="event.stopPropagation()">etherscan.io
3. #tokentxns" target="_blank" rel="noopener" onclick="event.stopPropagation()">etherscan.io
4. #tokentxns" target="_blank" rel="noopener" onclick="event.stopPropagation()">etherscan.io
4) Kogo chcecie naśladować ? Grube portfele czy plotki po 30k$
Jeśli ktoś myśli ze 30-50k$ to dużo to powiem wam, że to płotki:)
Jeśli wpadniemy w ujemny rebase to ile on będzie -0.5% czy mniej? Nawet jak będzie chwile przez -1%, to nic to nie zmieni jeśli zarabialiśmy 2-5%.
Jeśli ktoś myśli ze 30-50k$ to dużo to powiem wam, że to płotki:)
Jeśli wpadniemy w ujemny rebase to ile on będzie -0.5% czy mniej? Nawet jak będzie chwile przez -1%, to nic to nie zmieni jeśli zarabialiśmy 2-5%.
5)Naprawdę jestem skłonny zaryzykować te -1% dziennie, tylko dlatego, że widzę jak AMPL dobrze się trzyma przy spadku BTC. Jak BTC się uspokoi to wrócimy z powrotem na dodatni rebase. Ok chcesz sprzedawać bo się boisz ujemnego rebase. Zrób to.
6) Sprzedaj swoje pozycje w AMPL-u i czekaj na hossę. Mówiłem wam, ze teraz jest rynek bessy i btc będzie spadał a mimo to zarabiamy na AMPL. Weź naprawdę gościu malinowy sprzedaj wszystko do USDT i nie pytaj mnie co chwile czy sprzedałem. Kolejny raz potwierdza się reguła:
7)Kupuj na górce a sprzedawaj na dołku. Znów zostajecie dymani bo kupowaliście przy 1.8-2$ jak ja mówiłem, że to ryzykowne, a teraz jak spada to sprzedajecie. Dzięki za wasze tokeny chętnie odkupiłem od was:) Z waszym podejściem zawsze będziecie tracić.
8)Ja wole iść za dużymi i robić to co oni. Wy sprzedawajcie w panice. Sprzedam wam jak dobijemy znów do 2-3$, wtedy jak będziecie chcieli kupować bo rośnie
9) W poprzednim poście napisałem, że będę sprzedawał na ujemnym rebase, ale przeanalizowałem co się dzieje plus sytuacja na bitcoinie mówi mi żebym tego nie robił. Nie pytaj mnie więcej czy warto kupić teraz:)
جاري تحميل الاقتراحات...