📽 ℂ𝕚𝕟𝕖𝕞𝕒𝕘𝕣𝕒𝕡𝕙🍿
📽 ℂ𝕚𝕟𝕖𝕞𝕒𝕘𝕣𝕒𝕡𝕙🍿

@_Cinemagraph_

5 تغريدة 10 قراءة Mar 07, 2023
⭕ اسپویل پایان بتر کال سال ⭕
.
ری سیهورن (کیم وکسلر)، نظر جالبی درباره پایان‌بندی سریال دارد؛ او گفت: "به نظرم این قطعا آخرین ملاقات جیمی و کیم نخواهد بود و او باز به دیدن جیمی خواهد رفت. من می‌دونم که پیتر [گولد] سعی داشت پایانی [درگیرکننده] بنویسه و استادانه هم چنین کرد.
⭕اسپویلر⭕
قرار نیست وقتی سریال تموم شد و صفحه اسکرین سیاه شد، پایانی متقن رقم بخوره که همه درش متفق‌القول باشند. با پایان‌بندی سریال، مخاطبین داستان رو در ذهنشون ادامه خواهند داد چرا که این داستانیه که هنوز در مسیرش در حال پیشرویه.
⭕اسپویلر⭕
ممکنه نظرات متفاوتی نسبت به این که در ادامه داستان به کدوم سمت می‌روه وجود داشته باشه که اتفاقا این پایان بسیار هوشمندانه‌ایه چرا که به سوالات فلسفی بزرگتری می‌پردازه. سوالاتی پیرامون اعمال و عواقب و طبیعت انسان که در مقابل پرورش، اخلاق و عشق بی‌قیدوشرط مطرح می‌شه.
⭕اسپویلر⭕
من هنوز در مورد پایان‌بندی و معناش فکر می‌کنم. من فکر می‌کنم که کیم سعی خواهد کرد تا مجازات جیمی رو کاهش بده. نمی‌دونم که بعدش، این دو تا ابد با خوشبختی با هم زندگی می‌کنند یا نه ولی مطمئنم که دوستش داره و با تمام فرازونشیب‌ها سعی می‌کنه بهش کمک کنه."
⭕اسپویلر⭕
راستی این رو هم بگم که گولد ابتدا پایانی که برای سریال در نظر گرفته بود این بود که جیمی و کیم تو آلباکرکی(و نه دادگاه) همدیگه رو ببینند و پایان سریال، جیمی رو تنها و در حالی که مشغول فکرکردنه، تو زندان نشون بده!

جاري تحميل الاقتراحات...