(۲۰۰۸-۲۰۲۲) 🥺💔 قسمت آخر رو دیدم. مهم نیست که در جمع سه پایانبندی برتر تاریخ تلویزیون قرار گرفت. مهم اینه که دیگه نیست! تموم شد! دنیای برکینگ بد تموم شد! باورش سخته که بعد این همه سال دیگه قرار نیست هفتگی درموردش گپ بزنیم و حدفاصل فصول، تئوریپردازی کنیم.⏬
دیگه نیست تا از زبان بصری و قصهگویی بینقصش ذوق کنیم. دیگه جیمی و کیمی نیست که لایههای شخصیتیشون رو براساس عواقب و تصمیماتشون، حلاجی و کالبدشکافی کنیم، تا بر اساس قابهایی که درش گداشته میشن آیندهشون رو حدس بزنیم.
با هیچ سریالی تا این حد مانوس نبودم.⏬
لابلای اپیزودها غرق شدیم و با رفقا تو لایواستریم ها دربارهش گپ زدیم. انگار به آناتومی "لذت" مشغول شدیم. لذتی که با تماشای این شاهکار تجربه میکردیم و با تشریحش، بهش اضافه کردیم.
این دنیا تموم شد. بهترین برند تلویزیون. از زمانی که شلوار والت رو هوا معلق شد، ۱۴سال گذشت.⏬
پایان بتر کال ساول، پایان یه تمدنه. پایان یه عصره. عصر طلایی تلویزیون. عصری که با برکینگ بد به اوج رسید و با بتر کال ساول روی قله، کمپ زد.
امپراتوری کریستال، معلم شیمی سیبیلو، گاس، مایک، هنک، جسی، و بعد کیم و چاک و هاوارد و لالو و باقی کارتلیها. نهایتا جین و کیم!⏬
همگی دیگه جزئی از تاریخ تلویزیون شدند. همهشون اون گوشه طلایی رو از آن خودشون کردند. عجب سیر و سیاحتی کردیم تو این ۱۴سال.
از صبح دپرسم. افسردگیم به مراتب بیشتر از پایان برکینگ بده؛ چون این پایان نه فقط پایان یک سریال، که پایان دنیای ب.ب و پایان عصر طلایی تلویزیونه.⏬
شما رو نمیدونم ولی من عمیقا بعید میدونم حالاحالاها در قواره بتر کال ساول، تلویزیون سریالی به خودش ببینه.
با تمومشدن سریال، همه لحظات آیکونیک و خاصی که دنیای برکینگبد داشت تو ذهنم مرور شد. مثل آدمی که بعد از ازدست.دادن یه عزیز، به خاطرات خوبش فکر میکنه!⏬
شاید بتر کال ساول تموم شده باشه، اما مطمئنم همیشه بهش رجوع میکنم. بارها اپیزودهای دوستداشتنیش رو هایلایتی میبینم و لابلاشون غرق میشم و زندگی میکنم.
به گیلیگان و گولد مدیونم بابت دنیایی که ساختند و بابت هدیهای که بهم دادند. ♥️