#رشتو
سقف و کف دوقلو :
سلام . این مطلب به سقف و کف های دوقلو اختصاص داره. میخوایم کمی کالبد شکافی کنیم. آیا به این الگو کلاسیک صرفا باید به چشم نقدینگی نگاه کرد یا میشه باهاش ترید کرد؟
سقف و کف دوقلو :
سلام . این مطلب به سقف و کف های دوقلو اختصاص داره. میخوایم کمی کالبد شکافی کنیم. آیا به این الگو کلاسیک صرفا باید به چشم نقدینگی نگاه کرد یا میشه باهاش ترید کرد؟
1- خوب کلاسیک کار های بنام مثل جان مورفی و بولکوفسکی در کتاباشون صحبت از الگو های کلاسیک کردن. یکی از اونا سقف و کف دوقلو یا الگوی دو سقف و دو کف بودن . براساس درصد موفقیت این الگو بولکوفسکی تونست ماهیت آماری هم تن این الگو بکنه.
2-امروز اما بین تریدرا مد شده که باید نگاه منفی نسبت به الگوهای کلاسیک داشت. اما نمیدونیم واقعا چندتا ترید با این الگو ها زدن؟ پس اگر تعصبی به سبکی دارین ادامه این رشتو اصلا بدرد شما نمیخوره.
4-شکست در حالت کلاسیک عمدتا با افزایش حجم و یا گذر چند درصدی قیمت یا بسته شدن کندل پر قدرت شکست بعد از سطح تایید میشه. بنابراین برای استفاده کلاسیک از الگو ابتدا باید تکلیف خودتونو با روش تایید شکست روشن کنید.
5-یک استاد واقعی ( سعید خاکستر) برای سطوح تایم فریم تعریف کرد و برای شکست قوانین و شرایطی رو متصور شد که بسیار کامل تر از ایده های کلاسیک بود و به همه پیشنهاد میکنم . اما بر گردیم به اصل داستان ....
7-و اما ... بریم سر اصل مطلب. از اینجا به بعد عمده مطالب نظرات و تجارب شخصی این حقیره و البته روشون غیرتی هم نیستم. من تعریف کامل تری برای این الگو دارم. مثال ها رو برای دوسقف میزنیم و همونا برای دو کف هم صادق هستن.
دو سقف باید در مقیاسی که بهشون نگاه میکنیم واقعا یکسان باشن.
دو سقف باید در مقیاسی که بهشون نگاه میکنیم واقعا یکسان باشن.
10- بعد از اینگلف هم به هیچ وجه ترید نمیکنیم. شرط کافی برای تایید اینه که قیمت بعد از اینگلف گره مخالفی تشکیل بده (SWAP FL) و قیمت از گره خارج بشه. تازه پس از خروج قیمت از گره سواپ میتونیم در تایم فریم های پایین تر به شکل مولتی تایم فریم اماده معامله بشیم.
18-اما طبق تجربه من مینور ماژور یا ساخته شدن سطح جعلی با درصد کمتری اتفاق میافته و معمولا اگر قرار باشه جواب بده عین بچه آدم کار میکنه. اما بریم سر بحث نقدینگی و هانت ......
19-شاید دیگه کمتر ICT کار یا دوستانی که اسمارت مانی کار میکنن دیده باشید که بالای سقف ها و کف های برابر علامت نقدینگی روی چارتشون نداشته باشن. تقریبا میشه فرض کرد که نقدینگی همواره بالای سقف های برابر وجود داره و خوراک شکار شدنه . اما یه نکته
21-تا تکلیف گره روشن نشه (اینگلف نشه) قیمت به نقدینگی پشت دو سقف نمیرسه و داره محافظت میشه. در مورد اردر بلاک سقف دوم نکته ای هست که لازم میدونم بگم. عزیزانی که اردر بلاکی که در سقف دوم قرار داره رو ترید نکنید چون اگر قیمت بهش برسه یعنی گره رو رد کرده به هدف نقدینگی پشت سقف.
24-ممنون که خوندین. امیدوارم بکار بیاد. با تشکر از همگی.
@CRYPTO_VIPER_ZN
@MR_Analyzzer
@ForexVid
@MR_REVERSSE
@Mr_SCALPER
@CRYPTO_VIPER_ZN
@MR_Analyzzer
@ForexVid
@MR_REVERSSE
@Mr_SCALPER
جاري تحميل الاقتراحات...