T🌙bylec { ττ }🦖
T🌙bylec { ττ }🦖

@CryptoTubylec

13 تغريدة 12 قراءة Dec 11, 2022
1)
$AMPL czyli token REBASE. Czym jest #REBASE? W skrócie jest to funkcja która ma za zadanie utrzymać cenę tokena w przypadku $AMPL-a 1$. Codziennie o 4 rano system weryfikuje jaka cena jest w danym momencie i próbuje wyrównać „nieprawidłowość”
2)
Jeśli cena jest powyżej na dzień dzisiejszy 1.119 wtedy każdy posiadacz portfela dostaje na swoje konto tokeny. Dlaczego? By zbić cenę na 1$. System wynagradza holderów. Wystarczy trzymać tokeny na portfelu. Czy na giełdzie też? Z tego co wiem kucoin na pewno.
3)
Dla nas najlepiej aby cena nie rosła zbyt szybko. Jeśli jest zbyt duży popyt to podaż tez jest coraz większa i potrzeba coraz więcej kapitału by utrzymać pozytywny rebase. Dlatego najlepiej jak przez miesiąc będzie sobie powoli rosło i przybywało kapitału.
4)
System REBASE można trochę uznać za system PONZI, bo jednak potrzeba kolejnych $, by utrzymać cenę. Jeśli podaż zacznie przewyższać popyt to przy ujemnym rebase system zacznie nam zabierać tokeny. To działa w dwie strony
5)
Ale to jest krypto i już nie raz system ten dał zarobic grube siano. Pamietam jak w 2020 roku zrobiło się o tym głośno i każdy wbijał przy 3-4$, gdzie ta cena jest już bardzo niebezpieczna bo przy 4$ każdy portfel dostawał chyba nawet 20-30% dziennie. Wiec to musiało spadać
6)
Mimo tego jeśli ktoś wbił nawet przy 3$ i cena spadała ale utrzymywała się blisko 2$ to po tygodniu już było się na plusie, ponieważ system drukował miliony monet. Dlatego w tym tokenie ważny jest wykres kapitalizacji rynkowej a nie ceny!
7)
Ostatnio zauważyłem, że mamy dodani rebase i poszedł większy volumen zakupowy. Volumen wzrósł prawie o 100% czyli oznacza to, że grubasy zaczęły to skupować
8)
Uważam, że teraz grubasy się nudzą na rynku i będą dokładać i utrzymywać cenę blisko tej, którą teraz mamy. System będzie ich wynagradzał codziennie tokenami. Dziś dostaliśmy 1,29%
Wyobraź sobie ile to jest z miliona $ i czy nie opłaca im się trzymać dodatniego rebase
9)
Na razie nikt o tym nie mówi i każdy siedzi cicho łapiąc tokeny. Jak się nachapią zaczną robić marketing na 4 chanie itd i znów ulica zacznie skupować.
10)
A tak wygrała wykres $AMPL w kapitalizacji rynkowej przez cały okres działania. Jak widać cykl się powtarza i jak ktoś mi mówi l, że już więcej nie da zarobić to się myli. Tutaj mamy free money
11)
Jak ja rozgrywam $AMPL
Dopóki mamy dodatni rebase, nie ma sensu sprzedawać tylko zbierać. Zbierajmy się i cieszmy darmowym $. Pamiętaj im szybciej cena będzie rosła tym gorzej dla nas bo wtedy koniec jest coraz bliżej. Najlepiej jak będzie sobie codziennie po 1-2% dodawać
Tutaj sprawdzicie jaki mamy % rebase i jaka cena potrzeba na dodatni rebase
coin-tools.com
Na tą chwile to tyle. Poinformuje was jak zacznę zrzucać :)

جاري تحميل الاقتراحات...