📽 ℂ𝕚𝕟𝕖𝕞𝕒𝕘𝕣𝕒𝕡𝕙🍿
📽 ℂ𝕚𝕟𝕖𝕞𝕒𝕘𝕣𝕒𝕡𝕙🍿

@_Cinemagraph_

7 تغريدة Mar 07, 2023
#رشتو
#مرلین_مونرو
امروز ۶۰امین سالمرگ مرلین مونروی افسانه‌ای‌ست.
مونرو شخصیت عجیبی داشت و می‌توان علت مرگش را در مطالعه‌ی زندگی‌اش جستجو کرد.
باری هاکس درباره او در "سینما به روایت هاکس" گفت: "مرلین مونرو دخترک بسیار وحشت‌زده‌ای بود که مطلقا به قابلیت‌هایش اطمینانی نداشت.
می‌ترسید روی پرده ظاهر شود. موجود بسیار غریبی بود که در عین حال، در تصویرْ اثر عجیبی از خودش باقی می‌گذاشت. هیچ کس از او تقاضای قرار ملاقات نمی‌کرد، هیچ‌کس او را بیرون نمی‌برد و به او اعتنایی نشان نمی‌داد. دخترهای عادی دیگر در پشت صحنه بیشتر از او جلب نظر می‌کردند.
اما جلوی دوربین که ظاهر می‌شد، دوربین او را دوست می‌داشت و در مدتی کوتاه مظهر بزرگ جذابیت شد. من خوشبختانه موقعی با او شروع به کار کردم که هنوز آنقدر نگران نبود. در "آقایان موطلایی‌ها را ترجیح می‌دهند"، هم‌بازی‌اش جین راسل خیلی کمکش کرد.
ساختن این فیلم بی‌تفریح نبود، هرچند خیلی وقت‌ها می‌خواستم قید کار با او را بزنم‌. جین راسل به او می‌گفت: "به من نگاه کن، تنها چیزی که کارگردان از تو می‌خواهد این است که فلان کار را بکنی."
و مونرو می‌گفت: "پس چرا به من نگفتی؟"
کار من با او در مقایسه با کارگردان‌های دیگری که
بعدها از او استفاده کردند، به مراتب آسان‌تر بود؛ چون بعدها هر قدر که به شهرت و اهمیت او اضافه شد، میزان وحشت و تشویشش هم بالاتر رفت، تا جایی که گاهی به هیچ ترتیبی نمی‌شد راضی‌اش کرد که به سر صحنه‌ی فیلمبرداری بیاید. خیال نمی‌کرد کارش مطلقا لطف و جاذبه‌ای داشته باشد!
او در موضوعات غیررئالیستی بهتر بود چون در تمام وجودش هیچ‌چیز واقعی‌ای وجود نداشت. همه‌چیزش غیر واقعی می‌نمود. در یکی‌دو فیلم سعی کردند نقش آدم‌های واقعی را به او بسپرند و نتیجه‌ی کار افتضاح بود. "آقایان موطلایی‌ها را ترجیح می‌دهند" اولین فیلمی بود که در آن خوب جا افتاده بود.
عقلشان نرسید که در فیلم‌های بعدی‌اش هم در همین تیپ‌ها از او استفاده کنند."
باری ۶۰سال پیش در چنین روزی جنازه بی‌جان او در اتاقش پیدا شد و معمای مرگش تا به امروز حل‌نشده باقی مانده است.
این روزها با تریلر "بلوند" منتظر تماشای د آرماس در قامت اوییم.

جاري تحميل الاقتراحات...