Jonas Blane
Jonas Blane

@SnakeDocTop

5 تغريدة Mar 29, 2023
زمانی نه چندان نزدیک کسانی بازخواهندگشت تا به این روزها نگاه کنند و شاید این سطور را بیابند و به سطح بیاورند. البته اینکه عموم آنچه ازما باقی مانده رابطه علت و معلولی اش را درک کنند همچنان جای سوال است همانطور که بازنشستگان معترض در خیابانها حتی خاطره ای از غارت آنچه قرار بود
ممرمعاش روزهای کهنسالی شان باشد به عاملیت امثال علی ربیعی (عباد)‌و سعید مرتضوی و ... در سکوت غفلت خودشان ندارند.
می توانید بدگمانم بخوانید ولی از نگر من به رسیدن زرادخانه به دو دوجین، احتمال استفاده از سلاح هسته ای توسط ج.ا. بیش از قبول نوعی موازنه است.
علیرغم تجربه ۱۱ سپتامبر و داعش آنچه افراد کمی چه در غرب و چه در ایران از درک آن ناتوانند، نهیلیسم بی حد و مرز بنیادگرایان مذهبی است که هر چه حاصل آنچه قرار است بکنند هولناکتر و مخربتر برسازه ها و سازوکارهای هزاران ساله باشد، لذت خلسه اش برایشان بیشتر است.
نهضت بی وطن شیعه آخرالزمانی از همتایان سنی اش میانه روتر نیست بلکه به عادت خفیه کاری صدها ساله صبورتر است تا نیرویی گردآورد که حاصلش دهشتبارتر از تخیل پیشینیانشان باشد.
درباره بمب اتم شیعه سوال از نگر من «آیا؟» و حتی «چه وقت؟» نیست بلکه «کجا» است:شاید شهرکم جمعیتی درکشوری عربی.
صد البته منکران نهلیسم نابودگر شیعه که بخشی شان همان انکارکنندگان همیشگی هستند (موشک به هواپیما و تورقوزآباد و ...) مزیت بزرگی به نگارندگان چون من دارند:وقتی خشک و ترمان در پاسخ به ج.ا. به آبگینه صحرا بدل شود احتمالا هیچکداممان آن روز نخواهیم بود که اشتباهشان را یادآورشویم.

جاري تحميل الاقتراحات...