Aliasghar Honarmand
Aliasghar Honarmand

@aahonarmand

7 تغريدة 1 قراءة Jan 23, 2023
چند روز پیش در پاسخ به توییت امیرعباس عزیز، توضیح دادم که این مشکل بسیار شایعی است و نامش اضطراب انتظار (Anticipatory Anxiety) است. افراد زیادی نیز در پاسخ گفتند حالت مشابهی را تجربه کرده‌اند. به همین خاطر اینجا در مورد سه راهکار مقابله با این وضعیت صحبت می‌کنیم:
#رشتو t.co
در مورد مشکل‌تان بنویسید!
وقتی مدرسه می‌رفتم از دست یکی از همکلاسی‌ها به‌شدت دلخور شده بودم و مدت‌ها بابتش عصبانی بودم! در نهایت نامه‌ای شکایت‌آمیز به مدیر مدرسه نوشتم. اما بعد از پایان نوشتن احساس کردم انگار بار سنگینی از روی دوشم برداشته شده و حالم بهتر است.
نامه را پاره کردم و مشکل عصبانیتم‌ تنها با نوشتن حل شد! آن زمان نمی‌دانستم نوشتن چه تاثیر شگفت‌آوری روی حال ما دارد. اما این واقعه یکی از دلایلی بود که به نوشتن علاقمند شدم.
وقتی دچار «اضطراب انتظار» هستیم، هم می‌توانیم چند جمله‌ای در مورد حس و حالی که داریم بنویسیم و تاثیر فوق‌العاده‌اش را ببینیم. بعد هم می‌توانیم کاغذ را مچاله کنیم و دور بیندازیم!
حواس خودتان را پرت کنید:
در چنین شرایطی معمولا پرت کردن حواس کار آسانی نیست. اما واقعا موثر است. می‌توانید خودتان را با انجام یک کار متفاوت سرگرم کنید. اگر هم تمرکز روی کار سخت است، به موسیقی گوش کنید، خانه را مرتب کنید و یا به پیاده روی بروید:
youtu.be
خوب کافی، تعذیه مناسب و ورزش:
کمبود خواب باعث تشدید اضطراب انتظار می‌شود. بنابراین سعی‌ کنید به اندازه کافی بخوابید. در کنار آن مصرف زیاد کافئین و خوراکی‌های شیرین علائم را بیشتر می‌کند.
در سمت دیگر، ورزش و فعالیت بدنی باعث آرامش بیشتر و کاهش علائم می‌شود.
در موارد شدید:
اگر اضطراب انتظار در شما شدید و مداوم است، ممکن است راهکارهای گفته‌ شده پاسخگو نباشند و در این صورت نیاز به مشاوره و گاهی اوقات درمان دارویی وجود دارد.

جاري تحميل الاقتراحات...