Jonas Blane
Jonas Blane

@SnakeDocTop

7 تغريدة Mar 29, 2023
@SeTbbss @p_e_azad منظورم تعلق عاطفی شما به شخص شاهزاده نبود (بنده به ایشان تعلق عاطفی هم دارم و از بیانش هم خوشنودم!) بلکه تعلق عاطفی به مفهوم آنکه «ما ۸۰ میلیون مخالف فعال در اکثریت هستیم» بود.
انقلاب احتیاج به جرم بحرانی دارد: بخشی از آن جمعیت فعال پای کار تا آخر خط است و بخش دیگرش سکوت/
@SeTbbss @p_e_azad و همراهی نکردن اکثریت خاموش با حکومت جمهوری اسلامی است (که جاذب نوترون نشوند!). ما هنوز با هر دو مورد فاصله داریم. وقتی هم صحبت از نخبگان می کنیم منظور طبقه متوسط [رانتی] است که هنوز نافش را از جمهوری اسلامی نبریده است. یک مثال ساده اش: همراهی تلویحی امثال مینو محرز است. اینها/
@SeTbbss @p_e_azad یا باید ساکت شوند یا همراه . البته احتمال اولی بیشتر است. اما دو مورد درباره ی آمار تظاهرات:
۱- یک فرقمان این است که باید۴۰ دقیقه وقت بگذارم تا به نقل از معاونت امنیت داخلی ساواک جناب آقای ثابتی برایتان نشان بدهم تظاهرات درحمایت ازشورش به رهبری خمینی تا ۱۵۰ هزار نفر هم رفته بود/
@SeTbbss @p_e_azad دیگر آنکه بسیار بسیار بعید می دانم رقم شما برای ۱۰۰ هزار نفر در شهریار و شهر قدس دقیق باشد و دوست دارم منبعش را ببینم. تظاهرات ۱۰۰ هزار نفره بنیان رژیم را به لرزه می اندازد و متفرق کردنش به روشهای معمول ساعتها و شاید یکی دو روز طول بکشد. صحبت شما به این معناست که/
@SeTbbss @p_e_azad که از هر ده نفر جمعیت مجموعا حدود یک میلیونی این دو شهر، یک نفر فعالانه به عنوان تظاهرکننده در خیابان بوده است. این رقم را برای ایذه می توانم بپذیریم ولی نه برای این دو شهر. نسبت تظاهرکنندگان در میدان تحریر به نسبت جمعیت قاهره و حومه به سختی در یکی دو نقطه به این عدد رسید/
@SeTbbss @p_e_azad و تازه آن هم در همراهی با کسانی بود که از شهرهای دیگر آمدند (جمعیت قاهره و اقمارش حدود ۲۰ میلیون نفر است). تلاش کنید آن عدد ۱۰ درصد را روی هرم جمعیتی تصویر کنید و می بینید که جور در نمی آید. یعنی حتی اگر از برخی برشها ۲۵ درصد هم مشارکت آنطوری کرده باشند رسیدن به ۱۰٪ کل جمعیت سخت/
@SeTbbss @p_e_azad است و با سن جاویدنامان نمی خواند. یک جمعیت ۵ تا ۱۰ هزارنفره می توانند محدوده ای در حد کیلومتر مربع را برای قوای دولتی برای ساعتها غیرقابل ورود کنند ولی جمعیت صدهزارنفره کلا پدیده متفاوتی است. اینها روشی است که من موضوع را آنالیز می کنم و البته شما حق دارید که باهاشان مخالف باشید.

جاري تحميل الاقتراحات...