Ostatni sceptycyzm wokół $USDD przykuł moją uwagę. Lubię rozgrywać rzeczy mało lubiane, o ile jest w nich trochę logiki. Choć wysokie APY na $USDD jest nie do utrzymania, to Ilości palonych tokenów mogą mieć już według mnie pozytywny wpływ na cenę $TRX w średnim terminie.
1/
1/
$USDD jest zabezpieczone aktywami o wartości 10 miliardów dolarów. To prawie 20x więcej niż obecnie wynosi mcap $USDD. Dopóki kapitalizacja $USDD nie będzie się dynamicznie zbliżała do wartości zabezpieczenia, powtórka z $UST będzie ciężka do powtórzenia.
2/
2/
Można nawet odważnie stwierdzić, że $USDD jest dziś jednym z najlepiej zabezpieczonych stable na rynku. Według mnie to co zgubiło $UST to zbyt dynamiczny rozwój całego ekosystemu. Czy Justin popełni ten sam błąd? 🤷 To nieistotne, nas interesuje sam $TRX
3/
3/
Potencjał do bezpiecznego wzrostu $USDD jest według mnie duży. Tron łapie pewne "momentum". Może to być okazja do wbicia się w trend. Wygląda na to, że aby osiągnąć 10 miliardów $ kapitalizacji trzeba będzie spalić mnóstwo $TRX. Obecnie kapitalizacja $TRX to 7,8 miliarda $.
4/
4/
جاري تحميل الاقتراحات...