#رشتو
چالشی به نام خط روند Trendline
در این رشتو قصد داریم کمی در خطوط روند عمیق بشیم. موضوع چالشی هست و نتیجه تجربیات شخصی. از منظر عرضه وتقاضا هم بررسی میکنیم.
پ.ن : تعصبی روی موارد مطرح شده ندارم همچنین ممکنه قبلا اساتیدی این موضوعات رو به نحوی دیگر گفته باشن.
#TRENDLINE
چالشی به نام خط روند Trendline
در این رشتو قصد داریم کمی در خطوط روند عمیق بشیم. موضوع چالشی هست و نتیجه تجربیات شخصی. از منظر عرضه وتقاضا هم بررسی میکنیم.
پ.ن : تعصبی روی موارد مطرح شده ندارم همچنین ممکنه قبلا اساتیدی این موضوعات رو به نحوی دیگر گفته باشن.
#TRENDLINE
2-برای ترید به کمک خط روند اکیدا توصیه دارم دارم این رشتو رو بخونید تا هم دیدگاه مولتی تایم فریم رو در نظر بگیرید. همچنین میتونید برای ترید خطوط روند رو با اندیکاتور ها و واگرایی ها هم ترکیب کنید. این دو رشتو رو حتما بخونید.
دومی:
دومی:
4-شاید فکر کنید منظور همون حدضرر خرده تریدر هاس. اما امروزه بسیاری از موسسات و نهنگ های هم ربات هاشون با همین خطوط کار میکنن ولی به شکل خاصی .اصلا کی گفته سفارشات فقط در نواحی افقی (فلگ لیمیت ها و اردر بلاک ها) وجود دارن؟؟؟؟
7-به عزیزانی که ict و rtm کار میکنن پیشنهاد میکنم این مورد رو در تریدهاشون در نظر بگیرن. مخصوصا وقتی شک دارن کدوم اردر بلاک قراره کار کنه؟ کدوم فلگ لیمیت ؟؟ MPL وQM قراره کار کنن یه نه؟ این مورد میتونه راهگشا باشه.
11-بریم موضوع بعدی. شیب خط روند باید ملایم باشه بین 30 تا نهایتا 60 درجه. بیشتر باشه کاملا بی معنیه نه شکستش معنی داره و نه پولبکی در کاره. ممکنه بپرسید خود شیب نمودار که با کم و زیاد کردن زوم بهم میریزه. خوب باید بگم از نشانه های کی تریدر باتجربه داشتن زوم شخصی و استانداره...
12-واگر به دیتا بیشتر نیاز داشت با زوم بازی نمیکنه بلکه تایم فریم رو عوض میکنه. اما وقتی شیب حرکت زیاده باید چیکار کنیم ؟ بیخیال خط روند بشیم؟ قطعا نه . بلکه نحوه ترسیم رو عوض میکنیم.
14-پولبک:به صورت کلی به خط روندی که قیمت بعد از شکستش بهش پولبک نمیزنه شک کنید.علت پولبک اینه که مارکت میکر بعد از شکست ممکنه سفارشات جامانده در منطقه شکست داشته باشه بر میگرده اونارو برداره. پولبک به نشانه تایید خط روند قبلی هست. پس بسیار مهمه اما...
18-خط کانال: ممکنه فکر کنید منظور کانال مستطیلی هست. در اشتباهید. بشخصه هیچ اعتقادی ندارم بعد از تشکیل مثلا دوکف و یک سقف بینشون سریع بیام یه کانال مستطیلی ترسیم کنم و منتظر واکنش باشم. به جای اینکار در روند های صعودی همونطور که کف ها رو بهم وصل میکردیم...
20-اگر حرکت قیمت به خوبی کانالیزه هست و همزمان فشردگی (CP) هم داره از دستش ندید. بعد از فشردگی حرکت اسپایک و یا شارپ رو شاهدیم که تریدش واقعا دلچسبه. نمونه بارز این کانال ها وج ها و 3DRIVE ها هستند. معمولا خیلی خوب کانالیزه میشن
24-نکته آخر: من همیشه خط روند ها رو از شدوها رسم میکنم نه قیمت کلوز.
امیدوارم این رشتو براتون مفید بوده باشه. منتظرم بیاید بحث کنیم و نظراتتونو بهم بگین و این دیدگاهو به چالش بکشیم.
@CRYPTO_VIPER_L
@MR_Analyzzer
@Nafaravval
امیدوارم این رشتو براتون مفید بوده باشه. منتظرم بیاید بحث کنیم و نظراتتونو بهم بگین و این دیدگاهو به چالش بکشیم.
@CRYPTO_VIPER_L
@MR_Analyzzer
@Nafaravval
جاري تحميل الاقتراحات...