24 تغريدة 48 قراءة Jul 25, 2022
#رشتو
کدام سبک تحلیلی بهتره ؟ کدومو یاد بگیریم ؟ تریدر های حرفه ای با چه سبک هایی کار میکنن؟ آیا باید همه روش ها رو بلد بود یا فقط پیرو یک دیدگاه خاص باشیم؟
پاسخ این سوالات در این رشتو . همراه باشید.
1-ایتدا مروری به انواع سبک های تکنیکال بکنیم. به طور کلی روش های تحلیل چارت که امروز مطرح هستند میشه به شکل زیر دسته بندی کرد:
2-تحلیل تکنیکال کلاسیک : همه چیز اینجا شروع شد.
خطوط روند و حمایت و مقاومت های استاتیک و داینامیک
الگوهای کلاسیک : سر و شانه و مستطیل و کنج و پرچم و...
الگوهای شمعی : چکش و پوشا و سنجاقک و....
خطوط میانه یا همون چنگال اندروز
3-تحلیل بر پایه فیبوناتچی :
تکنیک ها و ابزارهای فیبوناچی:ریتریسمنت و فیبو فن و...
الگوهای هارمونیک : گارتلی ، خفاش و...
امواج الیوت : الیوت کلاسیک ، نئوویو ، الیوت هارمونیک
4-تحلیل چارت با اندیکاتور ها:
تحلیل روند با اندیکاتور های پیرو : ایچی موکو ، بولینگر و انواع مووینگ ها و مکدی و...
تحلیل مومنتوم با اسیلاتور ها : rsi و cci و استوکاستیک و...
واگرایی های عادی و مخفی RD و HD
تحلیل حجم با اندیکاتور های حجمی: OBV و CHAIKIN و...
روش بیل ویلیامز
5-تحلیل بر پایه ستاره شناسی و علوم غریبه
روش های گن : مربع نه تایی ، زوایای گن و...
6-تحلیل پیشرفته حجم : به نوع تابلو خوانی پیشرفته هست که جهت معامله بازیگران بازار رو بر اساس شواهد معاملات پیش بینی میکنن.
فوت پرینت و والیوم پروفایل و تحلیل اردر بوک با استفاده از بازار فیوچرز عمدتا در پلتفرم نینجاتریدر
روش تحلیلی تیموتی ارد
و...
7-پرایس اکشن کلاسیک : با ارتقای تحلیل کلاسیک به وجود اومد و نگاه عمیق تری به حرکات قیمت داره و روی ترید تمرکز بیشتری داره
سبک لنس بگز ، آدام گریمز ، نایل فولر و البروکس از معروف ترین ها هستند و طرفداران خیلی زیادی دارن.
8-عرضه و تقاضا : سعی براین هست که دست نهنگ های مارکت رو بخونن در این روش ها
سبک های سم سیدن ، آلفونسو ، RTM ، ICT و فانتوم از معروف ترین ها هستن
متد جناب وایکوف که کلا پدر این سبک ها هستن کلا توصیه میشه
9-حالا سوال اینه که این همه که گفتی رو ما باید بدونیم ؟. قطعا نه . اصلا این اشتباه رو نکنید که دنبال همه چی برید . من رفتم و نتیجش تا مدت ها رو ترید هام گیجی و عدم اعتماد به نفس و تحلیل های متضاد بود و مشکل تصمیم گیری داشتم. ولی به بمرور راهمو پیدا کردم.
10-کدم سبک سود بهتری میده یا بهتر جواب میده ؟ اصلا نمیشه جواب قطعی به این سوال داد. روش فقط 30 درصد و 70 درصد به عقیده من به شخص تریدر بر میگرده . پس با هر روشی میشه سودده یا ضرر ده بود. جواب منطقی اینه که هیچ سبکی هیچ ارجحیتی به هیچ سبک دیگه نداره.
11-آیا اندیکاتور ها تاخیری هستن ؟ آیا راسته جواب نمیده ؟ قطعا این حرفا مزخرفه. الان یه جوری شده که هر از اندیکاتور استفاده نمیکنه انگار با کلاس و خفن تره . اصلا اینطور نیست. چه بسا دوستانی رو میشناسم با یه مکدی سودده هستن. یا با ایچی سود هایی که میکنن که خیلی ها در خواب میبینن
12-پس به پیر به پیغمبر سود ده بودن مستمر و مداوم در معامله گری ربط کمی به روش تحلیلی داره و مدیریت روان و سرمایه به مراتب پر رنگ تر هستن. پس اصلا در سبک تحلیلی تعصب به خرج ندید. تعصب دشمن اصلی معامله گریه
13-متاسفانه امروز میبینیم اکثر دوستانی که روشهای عرضه تقاضا به خصوص RTM و ICT کار میکنن خودشونو رو استاد مارکت میدونن و میبینیم که یا تحلیل های بقیه رو مسخره میکنن و یا انقدر متعصبانه روی تحلیل هاشون پافشاری میکنن که انگار یادشون رفته ترید بازی احتمالاته و هیچ قطعیتی نیست
14- چون فکر میکنن دارن همیشه هم سو با مارکت میکر ها ترید میکنن بقیه سبک ها و روش ها و حتی تریدر های قدیمی رو دیگه حساب نمیکنن و همین طرز فکر باعث اعتماد به نفس کاذب میشه. مشکل روانی عرضه تقاضا دقیقا همینه باعث میشه تریدر فکر کنه بازار قطعیت داره و کلماتی مثل باید استفاده میکنه
15-پس تعصب نداشته باشیم. بازار قطعیتی نداره و ترید بازی احتمالاته . پس وزنه مسائل روانی به مراتب بیشتر از سبک های تحلیلی هست.اگر به این موضوع فکر کردید که فلان روش قدیمی شده یا جواب نمیده به این موضوع فکر کنید تریدر هایی که الان 30 ساله دارن ترید میکنن روششون چیه؟؟؟ آیا ضررمیکنن؟
16-اکثر تردیدر ها امروزه از روش های ترکیبی استفاده میکنن . مثلا از الگوهای کلاسیک با یک اندیکاتور مثل RSI . و یا مکدی با الیوت. یا پرایس اکشن البروکس با ایچی.
17-از کجا شروع کنم؟ چند تا کتاب تحلیل تکنیکال بخرید . علاقه خودتونو نسبت به یک سبک پیدا کنید . از سبک های دیگه در حد کلیات بدونید تا مطمئن باشید دارید سبک مورد علاقتونو پیدا میکنید. شروع به دیدن دوره های ویدئویی کنید از اون روش. و دیگه کم کم ترید رو استارت بزنید .
18-بعد از یکی دوبار لیکویید یا کال شدن برید دنبال کتاب ها یا دوره های مدیریت روان و مدیریت سرمایه . و ترید رو دوباره شروع کنید. حالا دیگه شروع به نوشتن استراتژی و ستاپ های معاملاتی کنید.
19-از شکست دوباره نامید نشید و این بار ژورنال نویسی و ثبت معاملات رو هم شروع کنید. برنامه ریزی دقیق کنید و هر ماه استیمنت تون رو پایش کنید و تجاربتون رو یادداشت کنید.
20-تبریک میگم شما یه معامله گر حرفه ای شدید. این دوره ای که گفتم بنظرم باید طی بشه و نمیشه مسیر رو یک شبه رفت و زمان میبره.
21-تایم فریم چی ؟ سعی و خطا و تیپ شخصیتی شما تایم فریم رو براتون مشخص میکنه و نه نظر شما. میزان صبر و طاقت و تایمی که میتونید در روز یا هفته پشت سیستم باشید و سبک زندگیتون همگی در این موضوع موثر هستن.
22-خودت از چه سبکی استفاده میکنی ؟ من ترکیب عرضه تقاضا و خطوط روند به عنوان روش اصلی و گاهی برای تایید بیشتر از واگرایی ها هم استفاده میکنم. قدیم نئوویو کار میکردم . الان هم در تایم فریم های بالا نیم نگاهی بهش دارم به خصوص در چارت هایی که قیمت کنونی گذشته نداره.
23- امیدوارم تونسته باشم اطلاعات مفیدی در اختیارتون قرار داده باشم. ممنون که انتها مطالعه کردید.

جاري تحميل الاقتراحات...