Jonas Blane
Jonas Blane

@SnakeDocTop

5 تغريدة 5 قراءة Mar 29, 2023
خوب این نقاط هم با دقت به دست آمد و جای یکی دو مورد دیگر برای بررسی را دارد. اول آنکه تلاش زیادی کردم که ترتیب اصابت موشکها را براساس فیلم مداربسته کردستان۲۴ به دست بیاورم و در شکل زیر شماره گذاری شده است. البته در محلهای نزدیک به هم قطعی نیست.
برای فهم محاسبه سی ای پی هم بهترین نقطه برای شروع این توییت قدیمی است. رشته را که بخوانید روش محاسبه را می بینید. دو مورد البته جای بحث دارد: ۱- اینکه آیا این پراکندگی از توزیع ریلی تبعیت می کند یا نه که برایش بازه اطمینان داده شده و ۲- نقطه هدفگذاری که
۲- نقطه هدفگذاری از نگر من باتوجه به اصابتهای ۴ و۱ و ۳ مرکز ساختمان بوده است.اینجا شما می توانید CEP محاسبه شده باحذف برخی نقاط برخورد را ببینید.از نگر من تنها حذف نقطه ۳ (بسیار دور از خوشه اصابت)توجیه دارد و CEP را در محدود ۷۵ مترقرار می دهد که با ۸۸ متر کوی سنجق می خواند.
این هم داده های خام اگر کسی خواست محاسبات را تکرار و صحت سنجی کند.
دوست گرامی @monty5stars دلایلی ارائه کردند که نقطه ای در غرب ساختمان لحاظ نشده و با تصاویر کاربر گرامی دیگری @halmen117702442 اینطور به نظر میرسد.من آن را با شماره ۹ اضافه و ۳ راکه شواهدش فقط ماهواره ای وضوح کم بود حذف کردم. البته تغییر محسوسی ایجاد نشده و CEP حدود ۷۰ متر است.

جاري تحميل الاقتراحات...