@OskrouchiAli @SGhasseminejad @AntiProp_aganda پوزش من را از اینکه از ادامه بحث طفره رفتم بپذیرید. مشکل روسیه حس نا امنی به غرب نیست. مشکل روسیه آن است که سیستم سیاسی ای دارد که ۲۰ سال است یکنفر بلامنازع بر آن حکومت می کند و حتی رییس SVR هم جرات ندارد نظرش را به او بگوید. استفاده از اختلافات چین و روسیه همانقدر ممکن است که/
@OskrouchiAli @SGhasseminejad @AntiProp_aganda استفاده از اختلافات بین موسولینی و هیتلر در آغاز دهه سی میلادی. مشخصا هم من به ماجرای کودتای جولای ۱۹۳۴ اشاره دارم که تلاش هیتلر برای سرنگونی حکومت فاشیستی اتریش و سرکار آوردن نازیهای اتریشی با تهدید نظامی موسولینی علیه آلمان نازی مواجه شد و شکست خورد. ذات این انواع حکومت/
@OskrouchiAli @SGhasseminejad @AntiProp_aganda سر آخر به همانجا می رسد که رسید و این نحله حکومتهای خودکامه (و در مورد چین توتالیتر) همدیگر را تقویت خواهند کرد و سرآخر هم از ونزوئلا تاچین متحد خواهند بود و تکثیر خواهند شد و تعجب نمی کنم اگر جایی مثل مصر در ۱۵ سال آینده به آنها بپیوندد. معضل چین خودساخته است: اغلب/
@OskrouchiAli @SGhasseminejad @AntiProp_aganda فراموش می کنند که در سال ۱۹۹۰ وقتی قرار بود شورای امنیت استفاده از زور برای آزادسازی کویت را مصوب کند خرج عدم وتوی شوروی وام سه میلیارد دلاری از عربستان و خرج چین از آن هم کمتر بود: لغو برخی تحریمهای مرتبط با خرید هواپیما!
درباره روسیه هم اگر در تاریخی موازی مدودوف شانس قدرت/
درباره روسیه هم اگر در تاریخی موازی مدودوف شانس قدرت/
@OskrouchiAli @SGhasseminejad @AntiProp_aganda گرفتن دوباره پیدا می کرد، سرنوشت آن کشور و حتی کشورهای قفقاز و آسیای میانه هم متفاوت می بود. رقابتهای ژئوپولتیک همیشه وجود دارند و وجود خواهند داشت حتی بین لیبرال دموکراسی ها (دعوای بریتانیا و فرانسه و آلمان) و حتی به هم کلک می زنند یا در کار هم خرابکاری می کنند. اما مشکل با/
@OskrouchiAli @SGhasseminejad @AntiProp_aganda رژیمهایی مثل چین، روسیه ایدئولوژیک است و اینها هرگز دست از تلاش برای انهدام آلترناتیوهای حکومتی که تهدید برای خود ارزیابی می کنند نخواهند کشید. بعضی ها صبردارند مثل چین و بعضی ها عجول به نظر می رسند مثل پوتین. خلاصه حرف من این است که مشکل ایدئولوژیک است و ظاهر ژئوپولتیک دارد.
جاري تحميل الاقتراحات...