10 تغريدة 13 قراءة Jan 02, 2022
دوباره توضیح می‌دم:
مسئلهٔ درونگرایی و برونگرایی رو خیلی‌ها بد متوجه شده‌اند، یا دلشون می‌خواد بد برداشت کنند، چون خیال می‌کنند بر بعضی ضعف‌هاشون سرپوش می‌ذاره و مسئولیت ناتوانی‌هاشون در رفتار صحیح و موفق اجتماعی رو بر گردن دیگران می‌ذاره.
درونگرایی لزوماً به معنی خجالتی و/
۲. کم‌حرف بودن نیست. برونگرایی هم مترادف مجلس‌آرایی و بذله‌گویی و خونگرمی نیست.
درونگرا برای نیرو گرفتن و تمدد اعصاب نیاز داره با خودش خلوت کنه. اول فکر می‌کنه بعد حرف می‌زنه. ممکنه خیلی خوش‌مشرب و پرحرف باشه ولی بعد از مدتی که در جمع باشه، هر چقدر هم خوش بگذره، خسته می‌شه و/
۳. دلش می‌خواد بره خونه، تنها باشه تا باتریش شارژ بشه.
برونگرا برعکس: تنهایی ازش توانش رو می‌گیره. معمولاً حین حرف زدن فکر می‌کنه و خلاقیتش به جوش میاد. یعنی تا فکر رو به زبون نیاره خودش هم نمی‌فهمه تو ذهنش چی می‌گذره. وقتی با دیگرانه از حضور جمع انرژی می‌گیره و وقتی تنهاست خسته/
۴. و فرسوده می‌شه.
یعنی کاملاً محتمله که آدمی درونگرا مثل من، حراف و اجتماعی و سرشار از اعتماد به نفس باشه :)
قدیما رئیسی داشتم که گاه من رو صدا می‌کرد تو اتاقش، بشینم کنار دستش، تماشا کنم که چه جوری کار می‌کنه و باهاش گپ بزنم.
. احتیاجی به نظرم داشت؟ نه. در صدی نود موارد هر چی/
۵. می‌گفتم اهمیتی نمی‌داد و کار خودش رو می‌کرد. خودم کار و زندگی نداشتم؟ چرا، کارام تلنبار شده بود روی میزم. منتهی ایشون برونگرا بود و تا با من حرف نمی‌زد، ایده‌ای به ذهنش نمی‌رسید :))
در عوض منِ بدبختِ درونگرا دقیقاً انزوای دفتر خودم رو لازم داشتم که بشینم فکر کنم و ایده به/
۶. ذهنم برسه، بدون اینکه کسی افکارم رو به هم بریزه و مزاحم فوران خلاقیتم بشه. بعدشم حسابی روی ایده‌هام کار کنم و ضعف‌هاشون رو از بین ببرم و آخرش فقط برای بازبینی و نقد و بررسی از دیگران همفکری بخوام.
مکافات واقعی وقتی شروع می‌شد که از من خلاقیت می‌خواست. برام خیلی سخت بود که در/
۷. حضور یکی که داره عین مسلسل افکار و ایده‌های خام و نیمه‌کارهٔ خودش رو به زبون میاره خلاق باشم. گاهی دلم می‌خواست داد بزنم: بابا یه دقه زبون به دهن بگیر تا من صدای فکر کردن خودم رو بشنوم! :))
این، تفاوت حقیقی برونگرا و درونگراست دوستان. دیگران به من و شما بدهکار نیستند که/
۸. دستورالعمل از بر کنند و دوره ببینند که با کاستی‌های ما کنار بیان یا نقطه‌های قوت ما رو بشناسن. مجسم کنید من به اون رئیسم می‌گفتم بیا، این فهرستی از روش‌های رفتار صحیح با منه تا بتونم بازدهی داشته باشم :))
هر آدمی خلق و خویی داره و درونگرایی یا برونگرایی فقط یه بخشی از هویت/
۹. ماست. همهٔ بود و نبودمون در این مفهوم خلاصه نشده. تازه همینم طیف و زیرشاخه داره. مطلق نیست.
توصیهٔ من اینه که خودتون رو در یک مفهوم خاص خلاصه نکنید. اگه کمرو هستید، دنبال ریشه‌هاش بگردید و برای رفعش تلاش کنید. اگه توان خارج شدن از خونه رو ندارید یا رویارویی با زندگی روزمره/
۱۰. سختتونه، شاید افسرده‌اید یا مشکلات روحی دیگه‌ای دارید و محتاج درمان هستید. اگه بلد نیستید با دیگران حرف بزنید، سعی کنید یاد بگیرید. مسئولیت مهارت‌های اجتماعیتون با خودتونه.
برچسب درونگرا حتی اگه در مورد شما صدق کنه، راه حلی برای رفع اینجور مشکل‌ها نیست. عذر موجه هم نیست.

جاري تحميل الاقتراحات...