Merhabalar herkese,
Uzun süredir aklımda olan bir işi yapma fırsatı buldum.
Şu zamana kadar oluşturmuş, derlemiş olduğum ve ön planda olmasını düşündüğüm içeriklerimi Twitter’da flood haline getirdim.
İlla ki atladıklarım vardır lakin önemli olanları sıraya koydum.
1/n
Uzun süredir aklımda olan bir işi yapma fırsatı buldum.
Şu zamana kadar oluşturmuş, derlemiş olduğum ve ön planda olmasını düşündüğüm içeriklerimi Twitter’da flood haline getirdim.
İlla ki atladıklarım vardır lakin önemli olanları sıraya koydum.
1/n
Zamanla unuttuklarımı da eklerim, yeni gelenleri koyarım, flood’u devam ettiririm böylece.
Market Structure video’su ve marketi trend halindeyken price action ile efektif olarak kullanma metodlarını anlattığım video ile flood’a başlayalım.
2/n
Market Structure video’su ve marketi trend halindeyken price action ile efektif olarak kullanma metodlarını anlattığım video ile flood’a başlayalım.
2/n
Market Structure: youtube.com
Price Action ile Marketi Okuma & Spot ile Margin Trading'in Temel Farkları ve Trade Taktikleri: youtube.com
3/n
Price Action ile Marketi Okuma & Spot ile Margin Trading'in Temel Farkları ve Trade Taktikleri: youtube.com
3/n
Risk yönetimi, psikoloji ve price action temelleri ile yazmış olduğum kronolojik sırası ile 3 adet yazı:
1) efloud.medium.com
2) efloud.medium.com
3) cryptonn.com
4/n
1) efloud.medium.com
2) efloud.medium.com
3) cryptonn.com
4/n
Bir arkadaşın benim yazdığım yazılardan değerli bulduklarını Medium platformu üzerine yedeklemesi (mutlaka inceleyin):
7/n
7/n
Bir arkadaşın benim bütün grafiklerimi yedeklemiş olduğu link: disk.yandex.com.tr
Not: Siz yine de indireceksiniz lütfen virüs taraması yapıp ondan sonra bilgisayarınıza indirin. (indirmenize gerek yok bu arada, tıklayıp bakabiliyorsunuz)
8/n
Not: Siz yine de indireceksiniz lütfen virüs taraması yapıp ondan sonra bilgisayarınıza indirin. (indirmenize gerek yok bu arada, tıklayıp bakabiliyorsunuz)
8/n
Beni merak eden, CT'a nasıl başladım, ne aşamadayım, hedeflerim neler ve neden Price Action kullanıyorum gibi soruların cevabına erişebilecekleri @Cryptotalees bro'm ile yapmış olduğum bir röportaj:
10/n
10/n
Detaylı bir market analizi yapıp, grafiklere nasıl baktığımı HTF'den LTF'e indirgeyerek anlattığım @kasparovaabi 'nin yayınına konuk olduğum video: youtube.com
11/n
11/n
@KillerTradess grubu ile yaptığımız detaylı market analizi, söyleşi yayınından çok güzel ve değerli bilgilerin olduğu bir muhabbet.
Video için, uğraş için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.
12/n
Video için, uğraş için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.
12/n
Eğitimimde olan bir konu olan "Zaman Dilimleri & HTF ile LTF Arasındaki Farklılıklar" konusunun detaylıca incelendiği video.
13/n
13/n
29 Haziran 2022'de canlı olarak yapmış olduğum micro-LTF'de grafiğe nasıl baktığımı gösteren trade.
youtu.be
Video'dan sonra trade'in son haline bakmak isteyenler için: tradingview.com
14/n
youtu.be
Video'dan sonra trade'in son haline bakmak isteyenler için: tradingview.com
14/n
جاري تحميل الاقتراحات...