لانی آتنز جرم شناس دانشگاه جورج تاون نظریه ای درباره ی «فرایند تحول به فرد قادر به خشونت» دارد که آن Violentization نام نهاده است. بین دو مکتب فکری که یکی ظهورافراد قادر خشن را امری ذاتی(ژنتیکی)ودیگری آن رااجتماعی می داند،آتنزبه دومی باوردارد ۵۰/۱
2.خصومت ورزی: در این مرحله فردکه شخصیت اش خرد شده «داوطلبانه» وضعیتی را که در مرحله ی قبل تجربه کرده است را به پرسش می گیرد:"چطور می توانم مانع آن بشوم که من یا کسانی که برای من مهم هستند را از خشونت حفظ کنم؟"(۵۰/۵)
از بازخورد اطرافیان و اجتماع را نیز در خود دارد: وقتی فردی مکررا در اعمال خشونت دفاعی موفق شود، دیگران اورا خطرناک ارزیابی کرده و از تحریک اش خودداری می کنند که باعث می شود تصویر فرد نسبت به خودش و هویت اش تغییر کند(۵۰/۱۰)
جوامع شهری مدرن شامل اکثریتی از مردم مسالمت جو (ناتوان ازاعمال خشونت حتی دفاعی) و گروه اقلیت دارای «عملکرد خشن» هستند و صد البته افرادی با «خشونت لجام گسیخته» را نیز می توانید بیابید. نکته آن است که درسازمانها یا حکومتهای تبهکار(۵۰/۱۲)
از نگر من بار اصلی کشتار پراکنده ی تظاهرکنندگان به عهده ی این گروه از سرکوبگران است. اما کل این ما را در کجا قرار می دهد؟ من چند نکته ی را طرح می کنم و نتیجه گیری را به خودتان واگذار می کنم:(۵۰/۳۲)
ب.آخرین چیزی که شما احتیاج داریدراندن افراد گروه سوم به مرحله ی بعد وتبدیل شان به آدمکش لجام گسیخته است.اگر آنها به کرات موفق به «قتل آسان به بهانه ی دفاع از خود» بشوند که در صورت قرارگیری مکرر درمقابل «تظاهرکنندگان مسلح به سلاح گرم» قابل تصوراست، این مسیر هموار می شود(۵۰/۳۵).
خ. هیچ نبردی را نمی توان از پیش آسان یاکوتاه تصور کرد.اگر هدف غایی تان کم کردن تعداد تلفات است،با برداشتن «سلاح گرم برای پشتیبانی از تظاهرات دراین مرحله»،باقیمانده ی نفرات مجهز به باتوم و گاز اشک آور طرف مقابل را به مسلسل مجهز می کنید که رقم کشتگان را نمایی بالاتر می برد(۵۰/۴۲).
با بمباران یا خرابکاری منهدمش کرده یا با حمله به کارخانه سازنده مانع از تولیدش شوید. متفقین در جنگ جهانی دوم پاسخ هوشمندانه ای برای این موضوع یافتند. هیچ تانک یا هواپیمایی بدون بلبرینگ کار نخواهد کرد و آنهاسراغ 3 کارخانه بلبرینگ سازی نازیها رفتند.(تمام)
پی نوشت و نظر شخصی 1- به عنوان کسی که بخش عمده ی زندگی بزرگسالی اش را در بطن و حاشیه مسایل نظامی گذرانده است، عمیقا دوستان را به هوشیاری نسبت به سواستفاده و انحراف ناشی از این خشم مقدس با فرستادن فعالترها «در این مرحله» به گرداب استفاده ی تهاجمی از خشونت مسلحانه فرامیخوانم.
جاري تحميل الاقتراحات...